De 10 sødeste par til Grammy Awards 2018

Foto: All Over Press

Den 60. udgave af Grammy Awards, 2018, er netop løbet af stablen og det var en af de aftener, der helt sikkert vil blive husket!

Alle stolene til det store awardshow var fyldt op med de største stjerner indenfor musikken, scenen blev indtaget af Lady Gaga, Rihanna, Miley Cyrus og Elton John og de mange priser gik ud til blandt andre Ed Sheeran, Bruno Mars, Kendrick Lamar, Aimee Mann og Shakira.

Også på gossip-fronten var der store øjeblikke. Beyonce og Jay-Z viste sig med deres datter Blue Ivy, Katie Holmes og Jamie Foxx viste sig for første gang sammen som et par, og Chrissy Teigen og John Legend viste sig igen fra deres sødeste side.

Alt I alt var det en aften fyldt med stjernestøv og glamour og traditionen tro, blev den røde løber indtaget af beundringsværdige kvinder i glamourøse kjoler og flotte mænd i lækre suits – og heldigvis også af de sødeste par!

For udover tonerne fra den nye og prisvindende musik, var der nemlig også sød musik i luften! 

Læs også: Grammy Awards 2018: Se alle kjolerne fra den røde løber

Kærligheden blev endnu engang fejret på den røde løber, og blandt de sødeste stjernepar så man selvfølgelig gravide Chrissy Teigen og John Legend.

Men også andre par stjal opmærksomheden til dette års grammy award.

Kelly Clarkson og Brandon Blackstock viste sig fra deres allersødeste side, DJ Khaled havde familien med sig, og selvom der ikke var romantik i luften, var det et sødt øjeblik, da Miley Cyrus poserede foran kameraet med designeren af hendes kjole, Zac Posen.

Vi har i galleriet nedenfor samlet 10 af de sødeste par og kærlighedsøjeblikke fra den røde løber til Grammy Awards 2018 til dig... 

De 10 sødste par til Grammy Awards 2018

 

Relaterede artikler