The Met Gala 2018: Den røde løber

Foto: All Over Press

Den første mandag i Maj stod traditionen tro i den årlige velgørenhedsbal The Met Gala's navn.

Og hvis der er én rød løber, der skinner i en lidt klarere farve, end alle de andre, så er det Vogues 'The Met Gala’, som forener mode, kunst, kendisser og red carpet-glamour som få andre events kan hamle op med.

Og dette år blev den legendariske galla et ekstra touch, da Vogue sidste år afslørede, at værterne for The Met Gala 2018 er tre kvinder, der alle har gjort sig særligt bemærkede i år: Som værtinder for The Met Gala 2018 står nemlig, ud over Vogues egen hovedperson Anna Wintour, Rihanna, Donatella Versace og Amal Clooney. What a cast!

Tidligere på året løftede også Vogue sløret for den udstilling de kurraterer på The Metropolitan Museum of Art i New York, som The Met Gala markerer åbningen af. Udstillingen for maj 2018 har fået temaet’Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination’, hvilket derfor også er det tema, der influerer på kendissernes valg af kjole eller outfit på den røde løber. 

Hvorvidt det så var Katy Perry fulde Versace-look med vinger på eller Rosie Huntington-Whitelys nærmest himmelske look fra Ralph Lauren, eller Rihanna som igen igen overraskede modeverdenen med et meget anderledes look fra Maison Martin Margiela, så var der i hvert fald masser af smukke outfits på årets røde løber til The Met Gala.

Se alle de smukke kjoler og outfits fra den røde løber i galleriet nedenfor, hvor ALLE kendisserne er der. For hvis det er ét bal, man som kendis i Hollywood og med interesse for mode for alt i verden ikke går glip af, er det The Met Gala. 

The Met Gala 2018: Den røde løber

 

 

Relaterede artikler