Her er de 10 flotteste kjoler fra Tony Awards 2017

Foto: All Over Press

Årets Tony Awards uddeling, der er Broadway og de skrå teaterbrædders svar på Oscar-uddelingen, løb af stablen søndag den 11. juni, og tiltrak traditionen tro en parade af stjerner, der (også) har slået deres folder på den levende scene i det forgangne år - og naturligvis var der også tilsat et berørigt drys stjernestøv fra Hollywood og LA.

Og der er ingen prisuddelingsfest, der er sit navn værd, uden at de nominerede og deres gæster først glider op ad den røde løber i deres stiveste puds og smukke - ofte skræddersyede - designerkjoler, der gang på gang for os almindelige dødelige til at sukke i umiskendelig couture-envy. 

Og sådan er det også med den røde løber for den 71. Tony Awards, hvor stjerner som Chrissy Teigen strålede i en hvid og gylden figursyet sag, og Victoria Secrets modellen Candice Swanepool (igen) lod sin lange, sort kjole antyde, hvor veltrænet og -porportioneret krop, der skal til, når man bærer titlen som 'VS Angel'. Desuden var det skønt at se Uma Thurman i en super-aktuel Marlene Dietrich-inspireret nederdel og skjorte - et look, der bestemt kunne finde vej til kontorgarderoben tilsat flade sandaler (gerne dem fra Hermes!) til sommeren. Pænt!

I galleriet nedenfor har vi samlet de 10 bedste looks fra den røde løber til Tony Awards 2017. 

De 10 bedste kjoler til Tony Awards 2017

Psst...! Vil du hae nyheder om den røde løber og det sidste nye i modebranchen leveret direkte i din indbakke? Så skriv dig op til ELLEs nyhedsbrev her:

Relaterede artikler