De 17 smukkeste kjoler fra den røde løber i 2017

De 17 smukkeste kjoler fra den røde løber i 2017
Foto: All Over Press

Året er ved at gå på hæld, og vi har derfor samlet de smukkeste kjoler og største outfit-øjeblikke, der har stjålet spotlightet til de talrige og ekstravagante events i året, der gik.

Selvom den røde løber modemæssigt ikke har ry for at være dét sted, man ser de allerstørste trends, kan de looks og kreationer, stjernerne er iklædt, stadig være agendasættende for kommende tendenser. Her er det særligt værd at kigge på Oscar-uddelingen og The Met Gala, som er de to ’red carpet events’, hvor kun fantasien sætter grænser for designernes kreative udskejelser, når de skaber looks til verdens største stjerner.  

Således så vi i år på den røde løber flere perlebesatte, vintage-inspirerede kreationer, der leder tankerne hen på de svingende 20’ere og Gatsbys løsslupne æra – en tendens, der efterfølgende også har vist sig i modebilledet, hvor fjer, perler og glimtende sten har materialiseret sig på alt fra sko til skjorter.

Læs også: Her er alle de kære kendis-babyer, der kom til verden i 2017

Desuden har vi set et comeback i ’the high split’, altså kjoler, med ekstra høje slidser – og naturligvis er det søskendeparret med de gudsbenådede lange stænger, Bella og Gigi Hadid, der er fanebærere for den trend.

Sidst, men ikke mindst, har buksedragten, der efter et par sæsoner ude af spotlightet, fundet vej tilbage til den røde løber foran fotografernes lange linser. Buksedragten var særlig hot til VMA, hvor både Hailey Baldwin og Demi Levato skilte sig ud blandt de klassiske rober - men det var nu alligevel Cara Delevinge, der satte streg under buksedragtens genopståen, da hun til Met Gala 2017 trådte op på den røde løber (der i år var blå) iført et usammenligneligt Chanel-suit tætbesat med sten og perler, der dannede i et mønster af iskrystaller. Looket var komplet gennemført fra top til tå med sølvsko, sølvbælte og selv håret, der var dækket af metallic paint og Swarowski-krystaller. That takes the prize!

Læs også: 37 stilikoners ikoniske brudekjoler

2017 leverede bestemt på den evigt aktuelle røde løber, og inden vi tager hul på 2018, med alt hvad det bringer af wauw-moments, har vi samlet netop de looks, der har skilt sig mest ud, og som fortjener en sidste applaus, inden vi tager hul på et nyt år og nye ’red carpet moments’ – og det første kommer allerede den 7. januar, når Hollywood samles til Golden Globes i Los Angeles!

Vi tæller ned fra 17, så kig med gennem hele galleriet og se, om du er enig i det look, vi mener er årets smukkeste øjeblik på den røde løber - og det varsler, at vi er på vej mod en tid, hvor det igen er tilladt at være sexet på den røde løber, efter vi et par år har set mange tildækkede looks og lidt kig-til-hud. Men måske det ændrer sig i 2018?

De 17 bedste øjeblikke fra den røde løber i 2017

 

Relaterede artikler