De 10 dyreste kjoler fra den røde løber nogensinde

Foto: All Over Press

Når kendisser som Blake Lively, Anne Hathaway og Kate Winslet betræder den røde løber i Hollywood, er deres valg af kjoler altid ekstravagante og et misundeligværdigt blik værdigt. 

Harpers Bazaar har netop offentliggjort en top 10 over de dyreste kjoler fra den røde løber nogensinde, og her skal vi hilse og sige, at der virkelig er sat en tyk streg under dyre.

For med kjoler fra Valentino, Gucci og Dior til mere end 500.000 kroner og diamanthalskæder til 63 millioner, så sætter Hollywods kendisser standarden højt. Men hvis der er nogle der kan - og skal - det, er det selvølgelig kendisserne i Hollywood. 

Se også: De 18 bedste øjeblikke fra den røde løber gennem tiden

Og hvis du er bekendt med Marilyns Monroes kendte citat ”Diamonds are a girl's best friend”, så kan man sige, at det er spot on, når vi kigger på listen over de 10 dyreste kjoler på den røde løber gennem tiden. 

De kjoler, der er på listen, er nemlig ofte pyntet med ægte perler og krystaller samtidig med, at kendissernes valg af accessories oftest består udelukkende af diamanter. Og så er det klart, at de samlede beløb for kendisserne outfits på den røde løber op.

Er du nysgerrig efter at se hvilke 10 kjoler, der er på listen over de dyreste gennem tiden? Så se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet dem allesammen. 

Her er de dyreste kjoler fra den røde løber nogensinde

Relaterede artikler