Dakota Johnson: De 15 bedste øjeblikke på den røde løber

Foto: All Over Press
 
Vi har ventet i spænding på, at den sidste del af den hotte trilogi ”Fifty Shades of Grey” lander i biograferne og nu er ventetiden snart forbi.
 
Årets mest romantiske dag bliver nemlig lidt mere fræk og forførende end den plejer, når den tredje film i rækken, ’Fifty Shades of Grey: Freed’, får premiere d. 14. februar.
 
 
At premieredagen falder på Valentinsdag, er ikke helt tilfældigt, for der findes næppe en bedre dag end ’de elskendes helligdag’ til at gense - verdens nok hotteste - par, Christian Grey og Anastasia Steele aka. Jamie Dornan og Dakota Johnson. 
 
Vi ELLEsker Dakota Johnson, der som kun 28-årig har taget hele verden med storm, i rollen som den uskyldige hovedrolle Anastacia Steele – der selvfølgelig slet ikke er så uskyldig længere! 
 
Læs også: Mr. Grey har et ukendt talent - og vi elsker det!
 
Dakota Johnson er mester i at skabe hede kærlighedsscener, men det er ikke kun på det store lærred, at den unge skuespiller formår at slå gnister! 
 
I den virkelige verden har hun nemlig også helt styr på, hvordan hun kan charmere andre end den forførende Mr. Grey. 
 
Når hun viser sig i både smukke og ekstravagante kjoler på den røde løber, er der nemlig ingen tvivl om hvilken charmerende og naturlig skønhed, den sexede skuespillerinde også er i virkeligheden! 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Derfor har vi, som en opvarmning til den store premiere på valentinsdag, samlet Dakota Johnsons 15 bedste outfits på den røde løber. 
 
Se de flotte kjoler i galleriet nedenfor: 
 

Dakota Johnsons 15 bedste outfits på den røde løber

 
 
 

Relaterede artikler