Dakota Johnson: De 15 bedste øjeblikke på den røde løber

Dakota Johnson: De 15 bedste øjeblikke på den røde løber
Foto: All Over Press
 
Vi har ventet i spænding på, at den sidste del af den hotte trilogi ”Fifty Shades of Grey” lander i biograferne og nu er ventetiden snart forbi.
 
Årets mest romantiske dag bliver nemlig lidt mere fræk og forførende end den plejer, når den tredje film i rækken, ’Fifty Shades of Grey: Freed’, får premiere d. 14. februar.
 
 
At premieredagen falder på Valentinsdag, er ikke helt tilfældigt, for der findes næppe en bedre dag end ’de elskendes helligdag’ til at gense - verdens nok hotteste - par, Christian Grey og Anastasia Steele aka. Jamie Dornan og Dakota Johnson. 
 
Vi ELLEsker Dakota Johnson, der som kun 28-årig har taget hele verden med storm, i rollen som den uskyldige hovedrolle Anastacia Steele – der selvfølgelig slet ikke er så uskyldig længere! 
 
Læs også: Mr. Grey har et ukendt talent - og vi elsker det!
 
Dakota Johnson er mester i at skabe hede kærlighedsscener, men det er ikke kun på det store lærred, at den unge skuespiller formår at slå gnister! 
 
I den virkelige verden har hun nemlig også helt styr på, hvordan hun kan charmere andre end den forførende Mr. Grey. 
 
Når hun viser sig i både smukke og ekstravagante kjoler på den røde løber, er der nemlig ingen tvivl om hvilken charmerende og naturlig skønhed, den sexede skuespillerinde også er i virkeligheden! 
 
Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019
 
Derfor har vi, som en opvarmning til den store premiere på valentinsdag, samlet Dakota Johnsons 15 bedste outfits på den røde løber. 
 
Se de flotte kjoler i galleriet nedenfor: 
 

Dakota Johnsons 15 bedste outfits på den røde løber

 
 
 

Relaterede artikler