ELLE Style Awards 2018 Årets værter er...

Annonce
Foto: Lasse Bak Mejlvang / Styling: Mie Juel og Mads Emil Møller

… ingen ringere end Mette Lindberg og Esben Bjerre. Yay! Og det er ikke hvilket som helst show de to værter skal stå i spidsen for, når ELLE Style Awards 2018 løber af stablen i DR Koncerthuset den 3. maj. Der er nemlig skruet helt op for glimmer-effekten til årets show, der tager alle gæsterne med på en tidsrejse tilbage til de pulserende 70’ere, hvor disko’en rungede, kjolerne var korte, håret var stort og man først rigtigt vågnede om natten, når de rytmiske toner fra Bee Gees, ABBA, Le Chic og Donna Summer bragede ud af højtalerne på den legendariske natklub Studio54.

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2018 HER!

Der er nemlig dømt disko-vibes til fulde til ELLE Style Awards 2018, hvor der igen i år hverken er sparet på udsmykning, sceneshow, fest eller champagne. Traditionen tro, uddeles der 16 priser til de aktører i den danske modebranche, der har gjort sig ekstraordinært bemærket i det forgangne år, og fortjener hyldest og anerkendelse for deres bidrag til den danske modebranche. Som altid overrækkes der blandt andet priser for Årets Designer, Årets Brand og Årets Stilikon, og som noget nyt i år prisen får Årets Modeshow, der anerkender det enormt store arbejde de danske modehuse lægger i at skabe et show og holde den danske modeuge i live to gange om året.  

Priserne uddeles fra scenen i DR Koncerthuset, hvor aftenens værter bærer tilskuerne gennem aftenen med glimt i øjet og festlige indslag som liveoptrædende fra nogle af landets største musikkunstnere, modeshow og ikke mindst en masse livlige presenters, der altid er med til at gøre prisoverrækkelserne ekstra underholdende. Og det er to forventningsfulde værter, der ser frem til at stå i spidsen for ELLE Style Awards 2018. Mette Lindberg, forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour, tidl. dommer i X Factor og senest vært ved MGP, er ikke uvant med at stå på en scene. Dog er det med sommerfugle med i maven, at hun kaster sig ud i en ny rolle som vært for dansk modes allerstørste prisshow.

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2018 HER!

”Jeg er meget beæret over at ELLE har valgt mig som vært sammen med Esben, det er om muligt det mest farvestrålende og festlige awardshow i Danmark, og så med disko- og Studio 54-vibes denne gang. Det kan næsten ikke blive mere hot. Jeg glæder mig helt vildt,” siger Mette Lindberg.

Mette får selskab af Esben Bjerre, der sammen med Peter Falktoft har præget danskernes tv- og lydbillede de seneste mange år, bl.a. med det prisvindende tv- og radioprogram ”Monte Carlo” og podcastsuccessen ”Her Går Det Godt”. Esben er et kendt ansigt i salen og bag scenen ved ELLE Style Awards, hvor han tidligere har været prisuddeler. Nu glæder han sig dog til at stå som vært sammen med Mette Lindberg:

”Det er skønt! Udover at vi få lov til at hylde en masse dygtige mennesker, så er ELLE Style Awards også et af de fedeste shows at arbejde på bag scenen, fordi det hele er så bragende professionelt. Og modsat et "normalt" tv-show, så bliver der ikke sparet på konfettien,” siger Esben Bjerre og fortsætter:

”Jeg håber, vi kan give publikum noget, de ikke havde regnet med, og være med til at skabe en fest. Ikke kun for dem, der vinder priserne, men for alle i salen.”

Med andre ord: Det bliver et show, du ikke vil gå glip af, så skynd dig at sikre dig din billet til årets største modefest, hvor du kan trække i dit mest glimrende disko-look. Billetter kan købes her, og din billet giver ud over adgang til at overvære showet fra første parket i selskab med hele Danmarks modeelite og VIPs også oplevelser i form af rød løber, velkomstchampagne, goodiebag og festlige aktiviteter fra ELLE Style Awards sponsorerne inden showet og efterfest. Vi ses, ikke?

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2018 HER!

ÅRETS PRISKATEGORIER:

Årets Model, Årets Show (ny), Årets Stylist, Årets Hårartist, Årets Makeupartist, Årets Modefotograf, Årets Internationale Modehus, Årets Modedesigner, Årets Brand, Årets Smykkedesigner, Årets Stilikon, Årets CSR-pris, Årets Uundgåelige, Årets modeformidler, Årets Powerpris, ELLE-Prisen.

OM ELLE STYLE AWARDS 2018

ELLE Style Awards blev afholdt første gang i Danmark i 2013, hvor prisuddelingen fandt sted i Skuespilhuset i København. Siden 2014 har DR Koncerthuset dannet ramme. ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i flere af de 45 ELLE-lande, bl.a. Storbritannien, Kina og Sverige.

L’Oréal Paris er hovedsponsor for ELLE Style Awards 2018. Det er i øvrigt sjette gang, at L’Oréal Paris er hovedsponsor for showet.

BILLETTER TIL ELLE STYLE AWARDS 2018: Kan købes på ELLE.dk/billet

FØLG MED PÅ: ELLE.dk/ELLE-Style-Awards og @ELLEdanmark #ELLEstyleawardsdk

 

Relaterede artikler