ELLE Style Awards 2017 L'Oréal Paris hovedsponsor for 5. år i træk

Annonce
L'Oréal Paris er hovedsponsor for femte gang til ELLE Style Awards 2017
Foto: Malte Kristiansen

Intet ELLE Style Awards uden L'Oréal Paris som hovedsponsor. Dét har været tilfældet, lige siden ELLE afholdte ELLE Style Awards første gang i 2013, og derfor er vi mere end stolte af at annoncere, at L'Oréal Paris igen i år er hovedsponsor på årets største modefest, ELLE Style Awards 2017.

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2017 HER

Med L'Oréal Paris som hovedsponsor for ELLE Style Awards 2017 er det femte år i træk, at det verdenskendte og anerkendte beautybrand står i spidsen for årets største modefest, og Nordic PR Lead hos L'Oréal Paris, Sine Gerstenberg ser samarbejdet med ELLE, herunder ELLE Style Awards, og L'Oréal Paris som indlysende og værdifuldt: 

ELLE Style Awards er ikke bare en modefest, men en ægte hyldest til alle de dedikerede talenter, der hver eneste dag leverer deres ypperste for at inspirere os, gøre verden smukkere og formidle levet liv set gennem æstetikkens briller. Skønhed, stærke kvinder og målrettet faglig lidenskab er nøgleord for både L’Oréal Paris og ELLE. Derfor føles det ikke bare indlysende, men også særligt værdifuldt, når de to franske ’damer’ for femte år i træk står sammen om at skabe årets mest spektakulære begivenhed, og vi sammen har sat det stærkeste hold til at skabe det særlige stof, sofistikerede drømme er lavet af.”

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal, er mindst lige så begejstret for det særlige samarbejde med L'Oréal Paris omkring ELLE Style Awards:

”Jeg er meget enig i L´Oreal Paris’ opfattelse af vores nu femårige samarbejde på ELLE Style Awards. Det er helt unikt, at vi sammen med en partner, som vi har et stærkt værdifælleskab med, har haft mulighed for at udvikle ELLE Style Awards til præcis den hyldest til den danske modebranchens dygtigste aktører, som vi drømte om, da vi i 2013 afholdte showet for første gang,” lyder det fra Cecilie Ingdal. 

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2017 HER

Traditionen tror vil L'Oréal Paris med Key Makeupartist Sine Ginsborg i front stå for makeup og hår til showet samt aftenens VIP-gæster og ELLE-redaktionen. Sine Ginsborg vandt en ELLE Style Award for ’Årets make-up artist’ i 2014 og 2016 og er også nomineret til prisen til ELLE Style Awards 2017. 
 
Vil du med til årets største modefest den 23. maj i DR Koncerthuset, ELLE Style Awards 2017, og har du endnu ikke sikret dig en billet? Der er stadig få pladser tilbage til showet, og du kan sikre dig en billet på ELLE.dk/billet
 
 

 

 

Relaterede artikler