Årets Mode- og Beautyfotograf 2017 Derfor er Henrik Bülow nomineret

Foto: Henrik Bülow

Den 23. maj 2017, når DR Koncerthuset åbner dørerne op til Danmarks største modefest, ELLE Style Awards 2017, finder vi ud af, hvem der er løber med alle de 16 priser, hernder hvilken fotograf, der vinder prisen som  'Årets Mode- og Beautyfotograf'. 

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Stephanie Gundelach nomineret til Årets Stilikon

En af de nominerede til prisen i år, er den Henrik Bülow, som har skudt et hav af billeder for ELLE det sidste år. 

Henrik Bülow har gennem sin tid som fotograf skudt utallige forsider og modeserier for dansk ELLE og andre internationale magasiner, og har i den forbindelse arbejdet med et hav af topmodeller som fx Josephine Skriver, Caroline Brasch, Kirstin Liljegren og Ulrikke Høyer, og derfor var det ikke svært at begrunde, hvorfor netop Henrik Bülow skulle være en af de nominerede til prisen som  'Årets Mode- og Beautyfotograf' til ELLE Style Awards 2017.

Nedenfor kan du læse den officielle begrundelse for Henrik Bülows nominering: 

"Henrik Bülows billeder er altid moderne og skarpe og alligevel ladet med vibrerende energi, og han perfektionerer til stadighed sit udtryk uden stilstand, for hans sult er på ingen måde mindsket trods efterhånden flere årtier i branchen. Henrik Bülow overrasker derfor konstant, og hans lyst til at lege med udtryk lykkes altid, samtidig med at hans signatur – urban coolness og kant – bevares".

I kategorien 'Årets Mode- og Beautyfotograf' er Sune Czajkowski og Signe Vilstrup.

I galleriet har vi samlet nogle af de smukke billeder, som Henrik Bülow har skudt for ELLE gennem tiden... 

ELLE Style Awards 2017: Derfor er Henrik Bülow nomineret til Årets fotograf

Relaterede artikler