Årets Stilikon 2017 Derfor er Helle Vestergaard nomineret til

Foto: Morten Germund

Når ELLE Style Awards 2017 løber af stablen den 23. maj 2017, finder vi ud af, hvem der er vinderen af kategorien Årets Stilikon, hvor designer Helle Vestergaard nomineret. 

Læs også: ELLE Style Awards 2017: Derfor er Yvonne Koné nomineret til årets stilikon

I 2016 var Helle Vestergaard nomineret i kategorien Årets Uundgåelige med smykkefirmaet Anni Lu. Og man må i den grad sige, at hun har været uundgåelig, siden hun startede op tilbage i 2013. 

Se også: Helle Vestergaard: Se mine sko!

Særlig gennem 2015 har man ikke kunne komme uden om hendes søde perlebesatte årmbånd i alle regnbuens farver. Men dette er ikke det eneste sted, hvor hendes kreative hjerne udfolder sig. Hun har nemlig en misundelsesværdig chik stil, som vi er helt vilde med på ELLE, hvorfor hun i år er nomineret i kategorien Årets Stilikon.

Om kapløbet til prisen som Årets Stilikon er designer Yvonne Koné, stylist Stephanie Gundelach og selvfølgelig Helle Vestergaard – og hvorfor netop smykkedesigneren har gjort sig fortjent til nomineringen, kan du læse lige her:  

”Anni Lu-designerens stil er lige så fin og ligetil som hendes yndige armbånd. De spinkle perlearmbånd i alle regnbuens farver, der lægger op til leg, og siden de mere eksklusive guldsmykker med ædelsten er en direkte forlængelse af den let-afkodelige og meget tilgængelige stil, der kendetegner Helle Vestergaard selv. Et underspillet, men altid utrolig chikt hverdagslook baseret på nysgerrighed og unikke detaljer,” står der i nomineringsteksten om Helle Vestergaard i år.

Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet tre af Helle Vestergaards bedste stiløjeblikke, der viser, hvorfor netop hun har gjort sig fortjent til en nominering i Årets Stilikon.

ELLE Style Awards 2017: Derfor er Helle Vestergaard nomineret til årets stilikon

Relaterede artikler