Køb din billet til ELLE Style Awards

Køb din billet til ELLE Style Awards

Køb din billet til ELLE Style Awards

Der er selvfølgelig tale om ELLE Style Awards, som 17 af de i alt 43 ELLE-lande afholder ud fra hver deres stil. Fælles for alle er dog, at showet er et must for alle modeinteresserede.

Engelsk og svensk ELLE var de første til at afholde awardshowet og har nu gjort det i 16 år. Vores svenske søstre kalder det godt nok ELLE Galan, men princippet er det samme: Modebranchen, modeentusiaster og masser af stylish celebs samles og hylder de allerbedste; de ekstraordinære personer, der har gjort sig bemærket i det forgangne år - fra modellen og stylisten til designeren og makeupartisten.

Dertil kommer en række mindre modevinklede priser som Årets Skuespillerinde eller Sangerinde (som ud over deres evner iden for deres fag også gerne må kunne performe på den røde løber; man er vel fashionable) og i Danmark også Årets Mand og Årets Cool Kvinde.

Køb din billet til ELLE Style Awards her!

ELLE Style Awards er ganske enkelt årets største modefest, hvor kun fantasien sætter grænser. Som i Sverige, hvor prisshowet er en så fast institution, at de til 2013-eventet i januar havde selveste prins Carl Philip til at overrække en pris, særlige ELLE-cocktails og pailletter i ubegribelige mængder (hele 24 mio. (!) guldpailletter var der pyntet op med), og dertil kom alle de pailletter, der sad på gæsternes kjoler …

ELLE Style Awards har ganske enkelt budt på masser af øjeblikke, man sent vil glemme. F.eks. mindes engelsk ELLEs chefredaktør at sidde mellem Sarah Brown (den tidligere premierministerfrue, red.) og Courtney Love. Helt kedeligt bliver det aldrig.

I Danmark har vi været i fuld sving med forberedelserne siden i sommer, og vi kan godt love, at det bliver en forrygende aften i samarbejde med kompetente kræfter som L'Oréal Paris, der bl.a. vil stå for de skønne
looks til aftenens modeshows, og Ole Lynggaard Copenhagen, som har kreeret de smukkeste priser - for ikke at glemme TV3, som vil dokumentere alle de uforglemmelige øjeblikke fra aftenen.

Det er som sagt vores første ELLE Style Awards, så vi har lidt sommerfugle i maven, men vi ved, at det bliver et brag af en fest i Skuespilhuset den 15. maj. Og vi glæder os til at prise de 15 personer, der gør en forskel i det danske (mode-)landskab.
Til en af priserne - Læsernes Pris - har vi særligt brug for din hjælp, og det kan du læse meget mere om på her ELLE.dk snart ...

Skal du og veninderne med?
Så skal I holde jer til, hvor der bliver kun sat ganske få billetter til salg.
De kan købes LIGE HER fra mandag fra kl. 12.00 d. 8. april, 2013.


Relaterede artikler