Kom helt tæt på det blomstrede univers til ELLE Style Awards 2016

Foto: Instagram

Årets ELLE Style Awards var en blomsterfest uden lige, og hvis du har fulgt med i festen eller var tilstede på aftenen, har du med garanti lagt mærke til det fine blomsteprint, som gik igen overalt til årets modefest.

Designeren bag det fine blomsterprint er printdesigner Helene Blanche, som til dagligt er indehaver er Tapet Café i København.

Se også: Helene Blanche om det blomstrede ELLE Style Awards-print

Det blomstrede print til ELLE Style Awards 2016 har fået navnet 'Fleurelle' og Helene Blanche fortæller, at inspiration er hentet fra den blomstrende danske grøftekant:

"Inspirationen er hentet fra den blomsterende danske grøftekant. Blomsterne tæller en valmue, kornblomst, vibeæg, vintergækker og tusindfryd, og de er alle håndmalet med blæk. Det var vigtigt for mig, at det færdige design og print fik et malerisk udtryk"

'Fleurelle'-printet var overalt til ELLE Style Awards 2016, herunder særligt i form af en 33 meter lang rød løber med det blomstrede print lavet af Egetæpper. Derudover var printet at finde på alt fra de små æsker fra Magasin med chokoladetrøfler, Egekilde-sleeven til De Gournay-skærmene backstage, som alle de 16 vindere fik taget vinderbilleder ved siden af. 

Læs også: ELLE Style Awards 2016 er online - se hele showet her

Foruden 'Fleurelle'-printet bidrog Anette Von Einems fine blomsterdekorationer i salen til VIP-middagen og i foyeren også til det blomstrede univers til ELLE Style Awards 2016.

Blomsterdesigner Annette Von Einem har arbejdet med blomsterdesign de sidste 20 år, og hun rangerer blandt Europas absolut bedste designere. Så der var ikke overladt noget til tilfældighederne, da Annette Von Einem gjorde blomsterdekorationerne klar til årets ELLE Style Awards. 

Kunne du tænke dig selv at få fingrene i en bid af 'Fleurelle'-printet? Lige nu kan du købe et cover til din iPhone med det særlige 'Fleurelle'-printet - den fineste måde at gå sommeren i møde med!

I galleriet kan du et lille gensyn med det blomstrede univers, der prægede årets ELLE Style Awards.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem alle billederne.

Kom helt tæt på det blomstrede univers til ELLE Style Awards 2016

 

Relaterede artikler