ELLE & Dig: ghd guider til de bedste hår- og stylingtips

ELLEs store læserevent til efteråret nærmer sig med hastige skridt, og her på redaktionen glæder vi os meget til en dag sammen med alle vores læsere i forkælelsens tegn!

ELLE & Dig kommer til Bella Sky i København den 25. oktober 2015 og til Comwell i Aarhus den 1. november 2015, og det bliver en dag fyldt i modens, skønhedens og livsstilens tegn.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

ELLE & Dig er et eksklusivt event, hvor du kan opleve ELLE-redaktionen helt tæt på og få de bedste tips indenfor både mode, skønhed, sundhed og interiør.

Du bliver præsenteret for lækre nyheder fra mærker som MAC, Magasin Lingeri, ghd, Ford, Gucci Bamboo, Rudolph Care, Lyngby Porcelæn, blomster fra Annette von Einem og Tapet Caféen.

For et par dage siden kunne vi sløfte for nyheden om, at du kan blandt andet kan møde den prisvindende danske makeup-artist, Søren Hedegaard, der vil dele ud af sine bedste skønhedstips.

På skønhedsområdet vil ghd også stå klar med et professionelt team, der vil guide alle vores læsere indenfor hår og hårstyling. Foruden en masse tips og tricks til hårstyling, vil ghd have særligt fokus på "good hair, every day", hvor der fokuseres på, hvordan man til hverdag let kan få håret til at ligne en million. 

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

ghd giver vejledning til alle deltagere og vil vejlede med udgangspunkt i den enkeltes frisure og behov. 

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at se alle ghd's produkter, og ghd vil desuden præsentere den helt nye styler 'ghd platinum', som lanceres den 1. september 2015.

Til sidst vil der selvfølgelig også være masser af gode tilbud på hele ghd-sortimentet for alle ELLEs læsere!

 KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

I galleriet kan du få endnu mere information om dagens aktiviteter og se, hvad du kan glæde sig til at høre mere om på dagen. På skønhedsfronten kan du fx også glæde dig til at blive præsenteret for Gucci's helt nye duft til kvinder, ' Gucci Bamboo'.

Pssst... Når du tilmelder dig eventet, deltager du samtidig i konkurrencen om en hel time sammen med en makeup-artist fra MAC samt lækre MAC-produkter. Du får mere information om konkurrencen i den kvittering, som tilsendes efter billetkøbet.

ELLE & DIG