Dagens beauty-tip: Mac læbestift med ny genial formel

Dagens beauty-tip: Mac læbestift med ny genial formel

I samarbejde med ELLE & Digs partnere

ELLEs skønhedsredaktion er vilde med Mac, herunder særligt deres læbestifter. Og de er ikke de eneste - vidste du fx, at der efter signende bliver solgt en Mac læbestift hvert eneste sekund på verdensplan? 

Mac er nu klar med en nyhed på læbestiftsfronten, som har fået navnet 'Liptensity'. Den nye læbestift indeholder en helt ny formel, der er værd at kigge nærmere på. Læbestiften er lavet i samarbejde med Maureen Seaberg, der er tetrachromat, hvilket betyder, at hun har en genetisk evne til at se 100 millioner nuancer af farver, som andre mennesker ikke kan se. Liptensity kommer i 25 forskellige nye farver, og der er tale om farver, der egentlig er usynlige for det blotte øje.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

ELLEs Beauty Assistent, Kirstine Engell, er fan af den nye læbenyhed:

"Liptensity er en luksuriøs ny læbestift med en geléagtig konsistens, der smelter og glider let på læben. Med en klarhed og mættet farveintensitet indeholder læbestifterne mere pigment end traditionelle formler, der gør, at farven holder længere. Min favorit er farven Medium rare, som er en nude kold lyserød nuance - perfekt til hverdagsbrug"

Vil du opleve Macs lækre univers helt tæt på? Så skal du købe billet til ELLE & Dig, som er et læserevent dedikeret alt det bedste fra ELLEs univers. Og på skønhedsfronten kan du blandt andet opleve Mac Cosmetics og deres lækre og farverige makeupunivers.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG HER

 

Relaterede artikler