Marlene Juhl-Jørgensen: Sådan bor jeg

Malene Juhl Jørgensen
Foto: Pia Winther

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

Når du træder ind ad døren hos guldsmed Marlene Juhl-Jørgensen, er du ikke i tvivl om, at her bor en kvinde, der har boet i udlandet og rejser meget, for der er fund – både små og store – fra hele verden. Hun beskriver også sit hjem med ordene ”én lang rejse”, der begyndte, da hun som 16-årig blev taget med på loppe markeder og gallerier og i antikvitetshandler af sin mor og lærte dét at samle.

Læs også: Anne Black: Her er min grønne oase

I dag besøger hun altid loppemarkeder, når hun rejser, og er på udkig efter alt fra smykker, der kan inspirere hende, til fransk blåt porcelæn. Netop blå er sammen med pink yndlingsfarverne – især i sommergarderoben, der er langt mere bohemet end den mere rock’n’roll-inspirerede vintergarderobe, som består af jeans, T-shirt og sort habitjakke, hvor Saint Laurent står bag det perfekte fit. Men selv en stilfuld guldsmed som Marlene finder dog også tøj med god pasform hos f.eks. Zara, og spotter hun noget, hun ved, hun vil blive ekstra glad for, har hun lært sig selv at købe to af hver!   

I videoen nedenfor kan du blandt andet se, hvilket item Marlene især skal have på henover sommeren...

I galleriet kan du læse meget mere om den stilfulde guldsmed, Marlene Juhl-Jørgensen og få et eksklusivt kig med ind i hendes lækre lejlighed i indre København, hvor du blandet andet kan se hendes seneste investering til boligen samt hendes favorit-smykker og dufte..

Marlene Juhl-Jørgensen: Sådan bor jeg

.  

Relaterede artikler