Cecilie Elisabeth Rudolph: Sådan bor jeg

Cecilie Rudolph: Sådan bor jeg
Foto: Pia Winther

Tekst: Rebecca Laudrup // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Cecilie Elisabeth Rudolph vil nok beskrive sig selv og sit hjem en lille smule nørdet. Hun vil hellere have gamle arvestykker i hjemmet og købe tøj i vintagebutikker, da det for Cecilie handler om at købe ting med hjertet, som har en vis historie.

Derfor er hun heller ikke den, der har de basale ting i garderoben:
”Jeg har ikke særlig mange basic ting i skabet, og jeg er så dårlig til at købe et par jeans eller en almindelig T-shirt. Jeg falder for farver og masser af underligt, spraglet tøj.”

Læs også: Clara Rosenkranz: Sådan bor jeg 

Hendes finurlige og kreative hjerne har også givet hende et samlergen som ingen anden. Da hun var mindre, var det Spice Girls-kort og viskelæder, senere hen blev det alt fra tændstiksamlinger til brocher, dåser og vækkeure.

Hendes hjem i dag emmer af varme, ro og hygge; næsten som hvis du skulle hjem til mormor og spise småkager en kold vinterdag. Cecilie er da også nærmest ekspert i jul og kommer fra en familie, hvor især gaveindpakning altid har haft stor prioritering – den, der pakker bedst ind, vinder – madlavning er lig med hygge, og julepynten har masser af farve:
”Vi er en vinterfamilie – min mor arbejdede i glatføre-bekæmpelsesbranchen, min far havde en juletræsplantage, og vi hedder Rudolph til efternavn.”

Se også: 3 boligtendenser, du skal holde øje med i 2017 

Kom med inden for hos Cecilie Elisabeth Rudolph og hendes skønne hjem i galleriet...

Cecilie Rudolph: Sådan bor jeg

Relaterede artikler