Clara Rosenkranz: Sådan bor jeg

Clara Rosenkranz: Sådan bor jeg
Foto: Pia Winther

Tekst: Rebecca Laudrup // Foto: Pia Winther // Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Clara Moltke-Huitfeldt Rosenkrantz er opvokset på Christiania og har altid været lidt af en københavnerpige, lige indtil hun for to år siden pga. kærlighed flyttede på landet. Nu bor hun på et af de smukkeste godser på Fyn og lever alle pigers prinsessedrøm, hvor smukke festkjoler og invitationer til europæiske baller er en del af livet.

Læs også: Cecilie Jørgen bag Cecilie Copenhagen: Sådan bor jeg 

Og selv om der ikke er baller på godset hver eneste weekend, så bliver der stadig holdt magiske fester, for Clara er en blomstrende og gæstfri kvinde, der kan skabe en fest, så alle kan huske den. Og intet er tilfældigt, fra farverne på blomsterne til kompositionen af maden eller bordopdækningen, der passer til årstiden – det er nemlig det, hun elsker at bruge sin tid på, og derfor bliver der også holdt alt fra årlige jule- og påskefester (som ofte varer en hel weekend) til sjove krebsegilder med masser af snaps til vennerne.

En kærlighed for fødselsdage kan også mærkes, når Clara fortæller, at der de seneste mange år er blevet holdt temafødselsdage:

Mine drengevenner er måske ikke altid lige vilde med det, men et af årene holdt jeg en cowboyfødselsdag, og det var de utroligt glade for. Til min 30-års-fødselsdag besluttede jeg mig for at holde et maskebal – det var ret magisk. I år overvejer jeg at holde 1001 nat-tema, men nu må vi se ...”

Kom med indenfor i Claras eventyrlige hjem i galleriet og læs alle hendes små, personlige historie fra hjemmet: 

Clara Rosenkranz: Sådan bor jeg

Giv hende en gave, hun vil elske

Relaterede artikler