3 boligtendenser, du skal holde øje med i 2017

Tre tendenser, der definerer 2017
Foto: PR

Med sne, slud og kulde susende uden for, er det tillokkende at blive indendørs. Derfor er det vigtig, at du har et hjem, der er behageligt, indbydende og gør de tidlige morgenstunder lidt lettere.

ELLE Decoration sætter fokus på tre af de boligtendenser, der kommer til at præge 2017, og som du let kan bringe med ind i dit hjem.

Læs også: 9 internationale brands, du skal holde øje med lige nu

Den første tendens vi kommer til at se i 2017 er de karrygule toner. Det er ikke nyt, at vi ser den populære karryfarve - men ikke desto mindre fungerer den eminent til de toner, vi ellers er glade for i vores hjem. Karry-tonerne er fantastiske holdt op imod de blå-grålige nuancer såvel som petroleum, lyserød og blomme. Gå all-in med en sofa i den karrygule-farve eller start med at spring ud i noget småt som fx en vase.

Men sofaen kan da ikke stå alene! For at fuldende rummet er der brug for kunst. Kunst på væggene kan forandre et rum på ingen tid, og derfor bør du investere i en masse kunst til væggene i 2017. Vi anbefaler, at du holder øje med kunstgallerierne (vi har nogle ret gode her i Danmark!) og finder dit ynglingsgalleri. Prøv at lægge mærke til nogle af de nye kunstnere, der lige er uddannet fra akademiet - her finder du ofte anderledes og spændende værker til overkommelige priser.

Se også: ELLE Decoration guider: Sådan dækker du et fint morgenbord

Mangler du siddepladser, når der kommer gæster? Ikke længere! Den tredje og sidste tendens vi kommer til at se i 2017, er taburetten. Taburetten er en perfekt og uundværlig del af din indretning. Den er nem at hive frem som en ekstra siddeplads eller smække benene op på efter en lang dag. Den kan bruges som natbord, sidebord til sofaen, i køkkenet, entréen… ja, der er uendelige muligheder! Vi anbefaler, at du sørger for at vælge en med masser af format.

Se med i galleriet og få inspiration til hvordan du kan pifte dit hjem op i 2017. 

Tre tendenser, der definerer 2017

Tre tendenser, der definerer 2017

Relaterede artikler