Kristina Dam Studio inviterer til lagersalg

Kristina Dam Studio inviterer til lagersalg
Foto: Kristina Dam Studio PR

Er du vild med nordisk design i gode materialer, så må du forbi Espaladen 6 i indre København, når Kristina Dam Studio inviterer til lagersalg. Hendes smukke design, som blandt andet byder på skulpturelle lamper, marmorlysestager og fine småborde, kan du på lagersalget erhverve dig med op til 70% rabat.

Se også: Gubi inviterer til lagerslag i København

Grafisk designer og arkitekt Kristina Dam er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitekt- og designlinje. Hun har siden 2012 haft sit eget studio; Kristina Dam Studio, hvor hun designer lækre produkter til hjemmet med alt fra bogstøtter i hvid og sort marmor til smukke stole i træ. Hun har særligt fokus på naturlige og langtidsholdbare materialer, som messing, egetræ, stål og glas.

Kristina Dams baggrund som uddannet arkitekt ses tydeligt. Hun har en skulpturel tilgang til design, hvilket gør produkterne, store som små, til små kunststykker i sig selv. Ligeså er heller den nordiske stil ikke til at komme udenom hos Kristina Dam Studio, de rene minimalistiske linjer er en gennemgående rød tråd i alle hendes design.

Se også: Kom til Muuto-lagersalg

Lagersalget finder sted torsdag d. 16 marts til lørdag d. 18 marts 2017 på adressen Esplanaden 6, København K.

Torsdag d. 16 og fredag d. 17 marts fra kl. 12.00-18.00
Lørdag d. 18 marts fra 10.00-14.00

Psst… Du kan både betale med kontanter og mobilepay.

Relaterede artikler