Nyt magasin Nyt ELLE Decoration til din sommer

Måske har klokken allerede ringet ud til ferie, måske er den lige rundt om hjørnet. Uanset hvad er nye ELLE Decoration fyldt med inspirerende og berigende sommerlæsning til dig, samt skønne hjem, der vil tænde dine boligdrømme. Mød f.eks. seks stilsikre storbykvinder, der byder dig indenfor i deres solbeskinnede hjem fyldt med farver, friske blomster og smukke indretningsvalg – fra pr-manager Alexandra Bernardini, der bor med historiske referencer, snedkerløsninger og frit rum til kunst og personlige objekter, til model Hanni Gohr, der sammen med sin kæreste har truffet alle valg ned til mindste detalje i parrets gennemrenoverede taglejlighed på Frederiksberg. Besøg også stylist og smykkedesigner Anja Camilla Alajdi i en minimalistisk murstensvilla nord for København, og oplev design-konsulent Louise Langkildes enkelt indrettede byhus, hvor solsortefløjt og sommerhusstemning markerer årstiden.

Du kan også lade dig guide af tre kvindelige kunstkendere, der fortæller, hvad de ville købe, hvis de havde 10.000 kr. til rådighed. Kunstens verden kan nemlig føles som en uoverskuelig jungle, hvor navne, værker og meninger svinger fra gren til gren, og alene spørgsmålet om, hvordan man skaber sig et overblik og holder sig orienteret, passioneret og klog på én og samme tid, kan forekomme uoverskueligt. Vi har spurgt de tre eksperter, hvordan de gør, og hvad de ville købe – så du forhåbentlig kan føle dig hjulpet godt på vej, hvis du selv drømmer om velovervejet kunst på dine vægge.

Endeligt har vi fundet ti hoteller, der med unikt interiør, overdådig natur og uovertruffen service er noget af det ypperste inden for underspillet luksus, og som vil sætte ild til din udlængsel, uanset om du ligger i haven et sted i det danske sommerland eller har søgt skygge under en parasol i sydens bagende sol.

Og nu vi er ved hoteller, må du endelig huske at dvæle en stund ved vores store interview med Danmarks ukronede hotelkonge Alexander Kølpin, der fortæller, hvordan han har hentet inspiration fra den teaterverden, han som solodanser var en del af gennem 20 år, og fra et barndomshjem, hvor der blev bygget om konstant.

Som altid er magasinet også fyldt med det nyeste og lækreste design og interiør til din bolig.

God læselyst – og god sommer!

Psst... Husk, at ELLE Decoration altid udkommer sammen med månedens ELLE, så du får to magasiner for ét magasins pris!

Relaterede artikler