Hermès demonstrerer gennemført saddelmageri i ny interiør-video

Foto: PR

Vi kender måske bedst Hermès for den ikoniske Birkin-taske, der er blevet et vaskeægte synonym for det franske luksusbrand, der da også designer sko, smykker og andre items, som ganske enkelt er to-die-for.

Og siden Hermès tilbage i 2011 lancerede deres første, åndeløst smukke home-kollektion, har modehuset også sneget sig ind og forskønnet vores hjem.

Nu har det stilbevidste brand lanceret en teaser for deres nye 2017-2018 kollektion til hjemmet. Den 47 sekunder lange video inviterer indenfor i et ekstravagant hurlumhejhus à la Hermès, hvor nøgleordene er materiale, form og funktion. 

Læs også: 6 profiler, du bør følge på Instagram for boliginspiration

Præsentationen af den seneste kollektion giver et bud på det perfekte hjem, der fremstår smukkest på mest minimalistiske vis: Et hjem, der emmer af fransk elegance og kvalitetsbevidste møbler. Et hjem, der ved hjælp af udsøgte materialer, giver smukke muligheder til alt fra det store bord med testel, til de kolde efterårsaftener i sofaen med lækre plaider.

Foto: PR

Og Hermès stopper naturligvis ikke ved de mere traditionelle interiør-ting som plaider og kurvemøbler.

For det lukseriøse brand viser også et udsnit af interiør med et mere legesygt twist, der blandt andet tæller farverige æsker og læderindbundne kopper med referencer til seletøj, der fungerer som et anerkendende nik til modehusets historie - for Hermès startede faktisk som producent af sadler til heste. 

Se videoen her:

Vi glæder os til at få fat i de klassiske, men samtidige legesyge items fra den nye kollektion, der snart vil være tilgængelig online og i butikker herunder i Hermès butikken på Højbro Plads i hjertet af København. 

Relaterede artikler