Hay x Ikea: Se de nye billeder og kollektionen Ypperlig her!

Foto: PR

Hvad sker der når den svenske samle-selv møbelgigant Ikea går sammen med det danske kult-brand Hay? Umiddelbart smager det af en 'Ypperlig' succes! Begge brands deler nemlig den samme passion for funktionelt skandinavisk design, og på trods at at de bevæger sig i hver deres pris-kategori, kan de to nordiske interiør-hajer sagtens finde fælles fodfæste. 

Og det er netop det, de har gjort med den nye boligindretningskollektion, der har fået navnet Ypperlig. Nemlig skabt en kollektion, der dyrker den skandinaviske æstetik og rummer møbler, nibs og brugbare items til hjemmet. Alt sammen holdt i Hays velkendte doucede farveunivers, og enkle, organiske formgivning. 

Foto: PR

Kollektionen rummer alt fra vægspejle til bordlamper, borde, sofaer, reoler, puder, æsker - og en opgradering af Ikea-ikonet, Frakta (bedre kendt som 'den blå Ikea-pose'), der har fået en stilig make-over á la Hay med nedtonede, douce farver som støvet grøn, beige, sartgul og sandgrå. Så blev det lige pludselig lidt pænere at fragte sit vasketøj... 

Ypperlig-kollekionen mellem Ikea og Hay er en kollektion, der i høj grad repræsenterer den vision, som designerne fra Hay havde, da de gik i gang med samarbejdet: Det er med andre ord blevt en kollektion, der er en hyldest til basisprodukter, med produkter som er gennemtænkte, men underspillede, og som alle har en tidløs kvalitet og bliver smukkere med årene. 

Kollektionen lander i butikkerne i oktober 2017.

Se kollektionen og de smukke miljøbilleder i galleriet nedenfor.

Hay x Ikea: Se de nye billeder og kollektionen her!

 

Relaterede artikler