Gucci lancerer interiør-kollektion - og den er magisk!

Gucci lancerer interiør-kollektion - og den er magisk!
Foto: Gucci

Nogle brands har man instinktivt lyst til at være i klædt fra top til tå - og allerhelst flytte ind i, hvis muligheden bød sig. Og halleluja! Gucci har ladet den drøm gå i opfyldelse. Det italienske luksusbrand udvider nemlig deres nyfundne og farverige 'more-is-more' univers med en skræddersyet home collection. Interiør-kollektionen er en direkte forlængelse af den nye, viltre retro-stilretning, som Gucci med Alessandro Michele har lagt for døren, og som vi her i Danmark i maj endelig kunne gå på opdagelse i, i Guccis første konceptbutik herhjemme. 

Se også: Gucci åbner deres første konceptbutik i Danmark

Og nu kan Gucci altså blive en endnu større del af dit liv (eller dine drømme), for hvor det eksklusive modebrand tidligere kun har haft tøj, sko og accessories i deres kollektioner, rummer de nu også items til hjemmet. Den nye boligkollektion hedder ’Gucci Décor’ og emmer af den samme vildskab og farverige overdådighed, som hersker i resten af brandets univers. I kollektionen findes både puder, duftlys, rumdelere og porcelæn, og så er der et udvalg af forskellige tapeter til dem, der vil gå all-in på Gucci-dramatikken. Der er altså rig mulighed for at klæde din bolig lige så smukt på, som du klæder dig selv.

Ligesom Gucci er kendt er sine mønstre, prints og farverige detaljer, vil det også være omdrejningspunkt for Gucci Décor. Noget der helt sikkert kan skabe blikfang i dit hjem, som måske ellers følger den typiske stramme skandinaviske stil.

Vi glæder os i hvert fald til september, og så krydser vi fingre for at den danske Gucci-butik bliver én af de udvalgte forhandlere.

Psst… I galleriet kan du få et lille smugkig på den nye kollektion. 

Gucci lancerer deres første boligkollektion

Relaterede artikler