ELLE Decoration // Januar-magasinet er på gaden nu!

Tekst: Mette Skjødt

Det nye ELLE Decoration, der er på gaden nu, er dedikeret til stilfuldt design og fylder december med design og ny inspiration. Vi har samlet det søde, det bløde og det virkelig fine, du drømmer om i dit hjem til jul.

Se også: På besøg hos... chefdesigner Mia Kappelgaard

Kom med indenfor hos syv dygtige kvinder, der alle besidder en unik sans for at indrette med detaljer. Se blandt andet, hvordan modestylist Rikke Wacherhausen har forvandlet et råt baghus på Østerbro til et varmt og eklektisk bolig, og oplev hvordan en næsten zen-agtig æstetik også hersker i privaten hos Stine Skjoldborg fra Moshi Moshi Mind.

På artikelsiden kan du møde de damer Maria Heilmann og Marie Worsaae, der står bag strikmærket Aiayu og begge ved, hvordan kvalitet og bæredygtighed gør en verden til forskel. Få historien bag brandet, de fleste elsker at elske, og som gang på gang leverer skyts til vores ønskelister.

Se også: Magasin lancerer boligkollektion med Mads Nørgaard

Apropos ønsker… Du får selvfølgelig også 187 smukke ideer til, hvad du kan drømme om til jul! Fik vi sagt, at du kan møde den britiske designer Sebastian Wrong, se hvilke tendenser vi tror på i 2015, og at du kan vinde fire Arne Jacobsen-Grand Prix-stole? Alt sammen i det nyeste ELLE Decoration, der er på gaden med ELLE.

Se også: Magasin lancerer Lyngby-vasen i guld

God læselyst! Se et sneak peek af magasinet i galleriet nedenfor eller tegn et abonnement.

Psst... Hvis du sidder ved din computer, bruger du pilene i galleriet, og sidder du med mobilen 'swiper' du bare!

ELLE Decoration // Januar-magasinet er på gaden nu!

Relaterede artikler