ELLE Decoration guider: Interiørshopping i Malmø

Malmø - ELLE Decoration guider
Foto: All Over Press

Vores svenske naboby Malmø er de seneste år blomstret op og har med en afslappet ’mini-storby-vibe’ og en bæredygtig og økologisk filosofi sat sig selv på kortet over ’scandi-chikke’ byer. Den sydsvenske by er blevet hjemstavn for mange af Sveriges kreative og kunstneriske sjæle, der har pustet liv i Malmøs gamle huse og brostensbelagte gågader.

Byen byder på alt det gode vi elsker ved København: hyggelige caféer, kulturliv, skønne parker og fine butikker og er derfor et oplagt sted at besøge, hvis du har brug for lidt luftforandring og ny boliginspiration.  

Læs også: 10 tekander til dit efterår

På interiør-fronten har Malmø mange gode spots at byde på, og du finder både klassiske møbler, svenske favoritter og økologiske designfund i byens butikker. Qua byens lille størrelse kan du sagtens nå både bolig-shopping, kultur og caféliv på en enkelt efterårsdag – eller når det bliver tid til årets juleshopping, hvor byens torve lyses op af hyggelige markeder.

ELLE Decoration har været en tur over sundet og guider dig til byens fineste interiør-butikker, den hyggelige café, og museerne der også er et besøg værd. Klik dig igennem galleriet for at se Malmø-favoritterne:

interiørshopping i malmø

Relaterede artikler