Sundhed

Sådan trænede Jennifer Aniston op til filmrolle som stripper

af Juliane Olsen, NewsDesk.dk 3/06/2013
Skuespilleren Jennifer Aniston blotter det meste af sin krop i rollen som stripper i sin nyeste film. Se her, hvordan hun kom til den

Hun er 44 år, men alligevel ser hun bedre ud end nogensinde, og nu åbenbarer hemmeligheden bag skuespilleren Jennifer Anistons sexede krop sig. Stjernen tør godt at gå til grænsen og smide tøjet i rollen som godhjertet stripper i den kommende film We're The Millers, og der ligger en masse hårdt arbejde bag den krop, hun viser frem.

Jennifer Anistons mangeårige ven Mandy Ingber, der har trænet yoga med en del Hollywood-stjerner, står bag skuespillerens perfekt tonede, flotte krop, og træneren fortalte for nyligt, hvordan hun fik den i forvejen spændstige skuespiller i endnu bedre form til rollen. Det skete nemlig ved hjælp af en kalorie-dræbende kur, der strakte sig over 28 dage, og som inkluderede træning med en blanding af yoga og gymnastik kaldet Yogalosophy.

"Det er yoga blandet med styrketræning, så folk der keder sig med yoga burde prøve det, og folk der er virkelig vilde med yoga kan få lidt ekstra træning", forklarer Mandy Ingber om træningsformen til ABC News.

Effekten af træningsformen øges maksimalt ved at blive kombineret med konditionstræning. Jennifer Aniston har trænet forskellige muskelgrupper med øvelserne tre gange om ugen, og Mandy Ingber fortæller, at hendes foretrukne yoga-øvelse er træet, der går ud på at balancere på et ben i længere og længere tid af gangen.

Ville forandres gennem kroppen

Jennifer Aniston er da heller ikke den eneste stjerne, der er fan af Yogalosophy. Også navne som Brooke Shields, Ricky Lake og Kate Beckinsale kommer i form ved hjælp af øvelserne. Skuespilleren har trænet med Mandy Ingber i næsten ti år med tre-fire træningstimer om ugen siden 2005. Yogalæreren har tidligere udtalt til Shape magazine, at det i starten af deres samarbejde især var vigtigt for Jennifer Aniston at udvikle en bedre sammenhæng mellem krop, sind og følelser.

"Hun havde ikke trænet meget, fordi hun havde været overbebyrdet med arbejde i så mange år, så det handlede virkelig om at få jordforbindelse i kroppen igennem en stor professionel og personlig forandring. En af grundene til, at Jennifer Aniston ser så formidabel ud er hendes balance. Hun balancerer det at have styrke med at være markeret og at være mager - smuk, men naturlig. Hun arbejder hårdt, men du ser hende også passe på sig selv", sagde Mandy Ingber til magasinet.

Og netop aspektet med at være i balance er vigtigt for at være en sund person ifølge yogalæreren som mener, at Jennifer Aniston mestrer det til fulde og på flere planer.

Se Jennifer Aniston med gravid trillinge-mave her!

"Hun er en karrierekvinde og et forholds-menneske. Vi bør have balance i alle aspekter af vores liv! Du skal altid håndtere alle aspekter af, hvem du er. Jennifer er meget disciplineret, men moderat. Hun ved, hvad der virker og er ret konsekvent. Jeg elsker at arbejde med hende! Hun er en meget positiv og kærlig person, der er helt nede på jorden. Jeg bliver inspireret af hende", siger Mandy Ingber.

Vil du se resultatet af Jennifer Anistons hårde arbejde med den specielle form for yoga, så se hende strippe i traileren til filmen We're The Millers, der får dansk premiere til august.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her