Rødkålssalat med granatæble
Findes der noget bedre end en salat, der både er lækker at se på, nem at lave - og som selvfølgelig smager skønt?
Julie Bruun deler opskriften på en klassisk rødkålssalat, men med et twist. Julie har nemlig tilføjet lækre ingredienser som granatæble, nødder og feta.
Se også: Opskrift: Sunde choko-nødde cookies
Få opskriften her:
Det skal du bruge:
- rødkål
- forårsløg
- granatæble
- hasselnødder
- feta
- appelsin
- æble
Sådan gør du:
Et lille tip omkring kålen: skær den i grove stykker og kom dem i en blender/minihakker. På den måde hakkes kålen meget fint, og det er virkelig lækkert! Så undgår man at få store stykker kål i munden, og får det i stedet lidt couscous agtigt.
- Rengør kålen og hak i passende stykker
- Hak forårsløg, æble og appelsin og kom ved
- Udhul granatæblet for kernerne og kom disse og feta ned til resten.
- Bag hasselnødderne i 10 minutter ved 200 grader, pil skallen af og hak dem groft. Kom dem over salaten
- Du kan evt. vende salaten i en dressing eller en olie, fx en jordbær-eddike med chilismag.
Madblogger- og kogebogsforfatteren anbefaler, at man spiser salaten sammen med et par lækre lakse- eller kyllingefrikadeller.
Se flere billeder af den lækre rødkålssalat i galleriet...