Foto: Pressefoto
Kultur

ELLE interviewer: Camille Jones om nyt, ærligt album

af Celina Bengtsson 4/02/2016
Den 42-årige popsangerinde sætter, i sit nye album, normer og forventninger til alder og køn i perspektiv. Kom helt tæt på Camille Jones' eget liv i de åbne og ærlige tekster, hvor hudløsheden præger og paraderne sænkes... ELLE har taget en snak med Camille Jones om hendes nye og femte studiealbum!

Camille Jones byder en ny æra velkommen i sit nyeste album, som er det femte studiealbum i rækken og, som for første gang nogensinde er en afspejling og en reflektion af hendes eget, personlige liv.

Det er nyt for den anerkendte og talentfulde sangerinde at åbne op og sætte sit liv i perspektiv på denne måde. Førhen har hun ladet sig præge af de normer og forventinger om alder og køn, der hører branchen til, men hun forklarer i pressemeddelelsen, at hun efterhånden har indset, at de store og betydningsfulde forventinger, hun troede, andre havde til hende, i virkeligheden var nogle, hun havde til sig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor så hun ikke længere nogen grund til at gemme sig væk bag normer og forventninger, og valgte derfor at tage udfordringen op og skabe et åbent og ærligt popalbum om lige præcis det, som hun selv havde lyst til. Det album kan du lytte til fra i morgen, fredag den 5. februar 2016, hvor det kommer på gaden.

Læs også: ELLE interviewer: Caroline de Maigret

ELLE har fået et eksklsuvit interview med den smukke sangerinde, hvor indvier os i idéerne og tankerne bag det nye album, samt giver et indtryk af, hvilken type sangerinde og kvinde, hun er gået hen og blevet. Læs interviewet med Camille Jones lige her!

På dit nye album har du meget fokus på alder og køn. Hvorfor?

Fordi det er gået op for mig, at det er fedt at bliver ældre og ikke være bange for at bruge sin alder og erfaring. Jeg tror, kvinder og mænd har meget forskellige tilgange til det at blive ældre, og det ville jeg gerne sætte noget fokus på, uden at det bliver en klagesang. I min branche kan man godt blive en smule farvet af normerne, men det gik også op for mig, at en stor del af den aldersdiskrimination, jeg kunne føle, stammede fra mig selv, og det var ret interessant og befriende at finde ud af. Så kunne jeg jo ændre på det!

Dit nye album er kategoriseret som et popalbum. Hvad er det, du elsker ved popgenren?

Det er her, jeg bliver udfordret som sangerinde og som sangskriver. I en periode var club-genren der, hvor jeg befandt mig, men jeg havde brug for at komme tilbage til mit udgangspunkt og der, hvor jeg oprindelig startede, for at få muligheden for at synge og skrive de sange, der giver mest mening for mig nu.

Hvor har du fundet din primære inspiration til dit nye album?

Jeg lytter hele tiden til nyt musik og synes, der er så mange fede artister, som jeg lader mig inspirere af. Mit album er også inspireret tekstmæssigt af mit eget liv og mine erfaringer. Det er et af de mest personlige album, jeg har lavet indtil videre.

Hvilke 3 sange hører du mest på din telefon lige nu - hvorfor?

Jeg hører altid det seneste udspil fra Justin Bieber - lige nu er der "Love Yourself", fordi jeg er megafan og synes, det meste af det han laver er superfedt! Så hører jeg Kiiara "Gold". Det er et vildt godt nummer, fordi det er underspillet, og så synger hun jo så lækkert! Og så må jeg også tilstå, at jeg er af en af de mange, som har ventet på nyt fra Adele. Hende bliver jeg aldrig helt træt af, og "Hello" er stadig en favorit.

Du kan meget snart få fingrene i Camille Jones' nye album, Camille, som udkommer på Disco:wax den 5. februar 2015.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her