sommer stjernetegn
Foto: STÉPHANIE BRANCHU/NETFLIX
Horoskop

Sommerhoroskop 2023: Sådan bliver din sommer

Af Astrolog Cathrine Oppenheim 15/06/2023
Måske er dette sommeren, du bør fokusere på familien, får lidt ekstra ind på bankkontoen, med fordel kan starte på en ny hobby – eller måske burde rejse alene? Læs, hvad dit horoskop siger om netop din sommer.

Vædderen, 21/3-19/4

Generelt
Konstruktive indflydelser præger de tre sommermåneder, hvor du kan bevæge dig i et tempo, der passer til dig. I juni måned har du en del at gøre med en person, som du er på bølgelængde med, og som du kender fra dit nærmiljø – eller måske endda er i familie med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sammen får I gjort en forskel og begge nyder I det fine samarbejde. Du vil dog have en underliggende fornemmelse af rastløshed det meste af juni, som kulminerer omkring 26. juni.

Derefter kan du bedre slappe af. Bedst er det, hvis du undgår at forpligtige dig til noget, hvor du føler dig fastlåst. Der kan være nogle krav eller forventninger, der gør sig gældende sidst i juli, og den fornemmelse er måske værd at se nærmere på for at bringe den sag ud af verden. Dine bedste stunder ligger i august.

Kærlighed
Du vil især i juni måned være optaget af dit kærlighedsliv, hvilket naturligvis afhænger af din status som henholdsvis ægtefælle eller single. I det faste parforhold vil du måske savne noget engagement fra din partner.

Afstanden kan være stor, og I kører evt. på rutinerne. Du har stor lyst til at opleve noget sammen med din ægtefælle i juni og indtil midten af juli.

Senere på sommeren vil I prioritere aktiviteter hver for sig, som kan give mere dynamik i forholdet. I slutningen af august er din partner 100 procent i centrum.

Er du single, ser det anderledes ud for kærligheden. Mulighederne for dating er ikke mange, men dem, der er, kan blive succesfulde.

Det vil især være i juni måned, at du dater og får kærlighedsoplevelser. Chancerne for at møde en person i august, som du matcher godt med, er stor.

Er du involveret i en date omkring den 22. august, kan du være meget i tvivl om, hvor det fører hen, og det er en god idé, at du ser tiden an og undgår at tage en beslutning.

Dine følelser blusser op omkring 25. august, hvor en gammel kærlighed kan krydse din vej og får nogle følelser til at genantænde.

Familie
Det tyder på, at du finder ro i forhold til familien i år, og der vil være mange dage, som du kan disponere over til egne projekter.

De første tre uger af juni er velegnede til familieaktiviteter, men du har det bedst, hvis det kan foregå spontant og uden for megen planlægning.

I juli måned er det klogt ikke at have for mange aftaler, det kan ødelægge noget af glæden, og du kan føle dig fastlåst. August ser bedre ud i forhold til familiesammenkomster.

Generelt vil familien trives bedst i juni og i det meste af juli. Der vil være ro på, og man kan komme hinanden nær.

Økonomi
Som udgangspunkt er det altid klogt at have styr på økonomien, men i disse tider kan det være lettere sagt end gjort. Sidst i juni kan du blive lidt nervøs i forhold til nogle pengeanliggender, hvor du ikke helt kan regne ud, hvad der kommer til at ske. Til gengæld oplever du andre tendenser i starten af august.

Ferie
Måske har du valgt at lægge din årlige sommerferie i august. Er det tilfældet, vil rejselysten være markant i starten af august. Du kan finde på at tage en impulsiv beslutning midt på måneden og købe en afbudsrejse. Du vil nok vælge en destination, hvor du samtidig kan klare nogle forretninger. Endelig kan det være, at du går efter en sundhedsrejse, hvor ånd, sind og krop er i centrum.

Vædderens højdepunkt

Det tidspunkt, hvor du virkelig er i dit es, ligger i starten af august. Her har du stærk medvind og nyder goodwill. Indtægter, som du måske ikke havde regnet med, finder vej og giver et godt tilskud til din ”feriefond”, der kommer dig til gode, hvis du endnu ikke har afholdt din ferie.

Tyr, 20/4-20/5

Generelt
Allerede fra sommerens start står det klart for dig, at du i år vil nyde sommeren ekstra meget. Du vil gerne underholdes og er indstillet på at være mere social.

Rejsemål, hvis de er på programmet, skal være eksotiske og, måske for første gang, være rigtig ferie, uden arbejdsindhold.

Livsappetitten er stor, hvilket måske også giver sig udtryk i øget appetit i den gastronomiske afdeling. Stor travlhed og foretagsomhed præger juni og det meste af juli måned. Det ændrer sig dog i den sidste uge af juli, hvor du får en følelse af, at nu har du nået grænsen for, hvad du kan kapere af oplevelser.

Derfor bør du sætte tempoet ned og prioritere det, som du værdsætter mest. I august måned føler du dig mere afslappet og har måske nået det punkt, hvor stress har sluppet sit tag, og din ferie for alvor kan ”begynde”. Du vil gerne opleve – slip gækken løs!

Kærlighed
Der er flere ting, der gør sig gældende, når det handler om dit kærlighedsliv, alt efter hvor du befinder dig på kærlighedens vej.

Hvad det faste parforhold angår, vil der være lidt længere mellem de stunder, hvor intimiteten kan folde sig ud. Juni måned og indtil cirka 10. juli, er absolut den bedste periode at dyrke fællesskabet, kærligheden og nærheden med hinanden. Det når måske ikke de svimlende højder, som du drømmer om, men det er tæt på.

Er du single med lyst til at bruge tid og kræfter på at finde og date en partner, vil der være flere tidspunkter i sommerperioden, hvor det er gunstigt.

Du vil være meget påvirkelig i starten af juni, og følelserne kan komme helt op at ringe. Efter den 6. juni falder du mere ned på jorden og finder fornuften igen.

Midt i august, kan det anbefales at spare lidt på kræfterne og se tiden an. Når det kommer til stykket, er du måske ikke interesseret i et fast forhold lige nu, og derfor kan du tage det mere afslappet og dyrke de festligheder og kulturelle arrangementer, du har meldt dig til. Nyd, at du kan folde dig ud uden faste kæresteforpligtigelser.

Familie
Der er øget fokus på dit hjem, din bolig og din familie i sommer og især i august måned. Der vil være mange aktiviteter sammen med familien, og flere har det som dig: Der skal ske noget, og det må gerne være festligt og underholdende. I den ånd giver det god mening at holde nogle fester, som samler familien.

Der kan være boligprojekter, der skal klares i løbet af sommeren, og er det tilfældet, er det den (astrologisk) bedste tid på året til formålet.

Dog bør du have en færdig plan i slutningen af juni for udførelsen. Juli er særdeles velegnet til oprydning/renovering. Midten af august lægger op til dybere snakke, og særligt én person kan tage opmærksomhed.

Økonomi
Det er klogt at få styr på økonomien i sommer. Du er fristet til at bruge flere penge, end du har til rådighed, så et stramt budget er en fordel – også i ferietiden. Har du en økonomisk ramme, er du sikret bedst muligt.

Ferie
Der er meget, der peger henimod august, når det drejer sig om ferietid. August egner sig til stille sysler, hvor du kan nyde og ikke skal yde hele tiden. Meget tyder på, at du i midten af august har brug for at tage en pause. Det er evt. også på det tidspunkt, at du mærker, at du måske har taget lidt for mange oplevelser ind, og tiden er nu kommet til at fordøje det hele.

Tyrens højdepunkt

Fra sommerens start fornemmer du, at du har medvind, og tingene udvikler sig i et passende tempo. Alt inden for business vil give succes. Perioden fra den 24. juli og til starten af september fordrer, at du skruer tempoet yderligere ned. Et møde den 27. juli får dit humør i top. Prøv at slippe selvkontrollen, og nyd livet.

Tvilling, 21/5-20/6

Generelt
Det bliver en god sommer. Du har det godt med dig selv i juni og juli. Måske starter juni på en måde, hvor du bliver nødt til at lægge dine planer om. Men det er ikke noget, der ødelægger dine ferieplaner.

I første halvdel af juli er du meget direkte i din måde at være og kommunikere på, idet du synes, der er noget – måske tabubelagt – der skal frem i lyset.

I starten af august kan du møde modstand i forbindelse med arbejdsopgaver. 23. august sætter du farten ned, det er tid til at reflektere og til at gøre noget ved din bolig.

Kærlighed
Som ovenfor nævnt er der lagt op til en forrygende god periode. Alt efter hvor du befinder dig på kærlighedens vej, er der gode oplevelser i vente, både for dig, der lever i et fast forhold og for dig, der måske møder kærligheden i år.

Er du single og har besluttet dig for at søge efter en livsledsager, er der mange chancer for, at det lykkes. Starten af juli og slutningen af måneden er oplagt til dating.

I det faste parforhold kan du opleve, at partneren har fået mere ro på sig, og det er noget, du måske skal vænne dig til. Sammen kan I få en meget intens periode, hvor starten af juli og midten af august er de bedste stunder, I har sammen.

I juli måned har du behov for at dyrke den nære kærlighed med din partner, og betingelserne for at få kærligheden til at blomstre bliver næppe bedre end dér.

Familie
Har du nogle planer for din bolig i de kommende måneder, vil det især være fra slutningen af juli, at du har mest energi til det.

Der er især to tidspunkter, hvor der kan opstå situationer, der kræver, at du håndterer det på en særlig måde. Det er i dagene op til den 10. juli, hvor du kan fornemme, at der er noget, der bør tales om, men som sikkert ikke er så nemt at tale om.

Du vil føre an i den måske svære samtale. Senere i perioden, omkring 2. august, kan der være noget, som forsinker dine projekter, og hvor du må finde andre løsninger.

Økonomi
Overordnet set har du en fornuftig tilgang til økonomi, og derfor vil der næppe være de store overraskelser i vente hen over sommeren. Du har planlagt det meste.

Skulle der mod forventning alligevel dukke en økonomisk bekymring op, vil det ske i sidste halvdel af juli, og det kan bl.a. handle om, hvordan du og din partner har valgt at fordele udgifterne. Sidst i juli og august kan du havne i en økonomisk klemme.

Her er det vigtigt at forstå baggrunden, så du kan gøre noget effektivt ved det fremover. Kort sagt, du bør ændre på nogle økonomiske dispositioner.

Ferie
Der vil være frit slag i hele perioden for afholdelse af ferie, dog skal det betones, at du fra 11.–28. juli er i et meget festligt og ubekymret humør, så det vil være naturligt at lægge ferien der.

August måned byder på meget mere ro, hvor du sammen med familien kan finde den fred, du har behov for, og det er derfor også oplagt at lægge ferien der. Kulturoplevelser af alle slags er dine favoritter.

Måske du kan lægge ferien i nogle rammer, hvor du får disse behov opfyldt? Teaterverdenen kan være i fokus, enten hvor du selv optræder (amatør?) eller som tilskuer.

Du kan desuden finde på at opsøge messer, hvor indretning og arkitektur også indgår. Sidst, men ikke mindre vigtigt, vil du dyrke kærligheden, dér hvor du finder den.

Tvillingens højdepunkt

Det tidspunkt, hvor du har størst energi, ligger i starten af juli og midt august. Ophold på steder hvor du kan være ugenert eller dyrke en form for meditation/mindfulness, vil passe dig. Hele sommerperioden vil være uden hindringer eller aflysninger, så du kan roligt planlægge de aktiviteter, som du har valgt, skal indgå i ferieperioden.

Krebsen, 21/6-22/7

Generelt
Du har mange løse ender, der skal komme styr på, inden du for alvor kan holde ferie. Nogle opgaver eller noget, du har brugt meget tid på at finde ”hoved og hale i”, ser du på med nye øjne og opdager, hvordan du skal tackle. Du bør lægge en strategi, og følger du den, når du i mål.

I juli måned har du de bedste forudsætninger for at nyde tilværelsen, dine venner og bekendte. I slutningen af juli kan du blive blæst omkuld af nogle følelser, måske nogle, der har med din fortid at gøre.

I den sidste uge af juli, finder du dit ekstra gode humør frem og er mere udadvendt og social. I august ser det ud til, at der kan komme nogle udfordringer.

Måske skiller du dig ud ”fra flokken” og går dine egne veje. Du bør senere i august fastholde din beslutning om at gå solo i dine projekter. Sommeren er forbi sidst i august, hvor det ser ud til, at du må iføre dig arbejdstøjet og løse nogle af de opgaver, som umiddelbart ser uløselige ud.

Møder du forhindringer, bør du også her lægge en strategi og være vedholdende.

Kærlighed
For Krebsen handler det ofte om sikkerhed og tryghed i kærlighed. Som oftest er det Krebsen selv, der leverer omsorg og kærlighed til andre, men i sommer bør du minde dig selv om, at det også er rart at få noget igen.

Det kan du især få i slutningen af juni og i de første tre uger af juli. Kærligheden kan blomstre til den eneste ene. Er du den i parforholdet, der tager initiativer til en romantisk aften, bør du vælge nogle dage omkring den 20. juli. Romantikken kan ose.

I det faste parforhold er der behov for en seriøs dialog i slutningen af august. Hvis ikke der bliver taget hul på en alvorlig snak, dukker problemerne sandsynligvis op igen på et senere tidspunkt.

Er du single med lyst til at møde en partner eller måske ligefrem en kommende livsledsager, er der flere chancer – især i juli måned. Måske skal du lede efter vedkommende i dit eksisterende netværk?

Der kan sagtens ”gemme” sig en potentiel kæreste i vennekredsen, som du deler særlige interesser med. Du kan i øjeblikket tiltrækkes af lidt skæve personer, hvilket giver nogle sjove oplevelser – ikke nødvendigvis romantiske.

Familie
Stemningen kan være trykket i starten af juni. Der kan være nogle forhold, som skal ændres, før familiens humør bedres. Efter den 6. juni bliver det nemmere at være sammen som familie.

Det vil især være bekvemt for dig at foretage aktiviteter med familien indtil 24. juli. Derefter er der behov for at tage det med ro og klargøre hjemmet til det kommende semester. Dagene omkring 13. august er særlig sensitive, når det handler om familien.

Økonomi
Der er ikke grund til bekymring i juni og juli, når det gælder økonomi. Dog vil der være lidt mere opmærksomhed på din økonomi i slutningen af august måned, hvor det kan være en god idé at holde øje med indtægter og udgifter.

Ferie
Det er oplagt at dyrke de fællesskaber, som du er en del af i ferien, også selv om du nok helst vil holde dig for dig selv. Du kan have nogle særlige interesser, som kræver, at du går i dybden og graver dig helt ind til ”benet”. Du er til fest og farver fra 21. juni til 23. august. Rejseoplevelser vil peake i dagene først, midt og omkring 20. juli.

Krebsens højdepunkt

Dagene omkring 1. juli og til slutningen af juli er sommerens bedste, så du bør lægge nogle gode oplevelser ind i kalenderen i juli. Du har størst energi og overskud i juni og juli og bør derfor foretage de fleste af dine aktiviteter i de måneder. Du har succes med at gå solo i forbindelse med dine interesseområder.

Løven, 23/7-22/8

Generelt
Første sommermåned byder på en del uafsluttede projekter, og det står ikke helt klart for dig, hvordan du skal gribe tingene an for at kunne lukke ned og holde en velfortjent ferie.

I anden halvdel af juli falder der en ro over dig, og den holder sig helt til august. Du vil i juli/august trives med at have fast base i familiens sommerhus og eventuelt styre begivenheder fra sidelinjen.

Den sidste uge af juli vil formentlig være den bedste i perioden, da du er i tophumør og fuld af fest og farver.

Tendensen varer helt indtil sidst i august. Jobopgaver vil komme i fokus i sidste halvdel af august, hvor du igen må trække i arbejdstøjet. Alt i alt en konstruktiv tid med plads til fordybelse og alvor, men også til et udadvendt socialt liv.

Kærlighed
Alt efter hvor du står på kærlighedens vej, vil lykken tilsmile dig både i det faste parforhold og i forsøget på at finde en potentiel partner.

Lever du i et fast forhold, har du med stor sandsynlighed mærket, at samværet er blevet lettere. Hvis der har ligget en tyngde over forholdet, burde den være væk nu. Har du tanker om at arrangere en kærestedag, vil det være optimalt at gøre det i slutningen af juni. Her er den fælles kemi optimal, og I kommer hinanden så nær, som det nok sjældent sker.

Din partner løsner mere op for sit følelsesliv i sommer, og det styrker det intime forhold. Er der behov for en seriøs snak, er dagene omkring 23. august oplagte.

For den single Løve, som har lyst til at gøre noget ved kærlighedslivet, vil der være en del muligheder i sommer. Dog vil starten af juli måned være den bedste til at søge kærligheden, da du her har det største overskud og det bedste humør.

Er du på date i midten af august, bør du være opmærksom på vedkommende og give plads til, at din date også får vist sider af sig selv. Vær lyttende.

Familien
Selv om familien kan have tendens til at lukke sig om sig selv i perioder, vil der det meste af sommeren være stor aktivitet. I juni kan rejser være i fokus, hvor du ikke bør blive overrasket, hvis planerne pludselig ændres. Udfordringer i familien bør løses omkring 20. juli. Det kan blive nødvendigt at drosle ned på de økonomiske udskejelser. August måned skiller sig ud i forhold til konstruktive tiltag i familien. Derfor bør familiesammenkomster lægges i august.

Økonomi
Som oven for antydet kan der opstå nogle økonomiske udfordringer i løbet af sommeren. Hvis du tager dig tid til at planlægge ferieøkonomien, kan du udskyde de største udgifter til sidst på sommeren og først der gøre de nødvendige indskrænkninger. Du kan med stor sandsynlighed få genoprettet den økonomiske ligevægt i oktober.

Ferie
Er der noget, Løver er gode til, er det at holde ferie. Rejser vil med stor sandsynlighed være obligatorisk for din sommer.

Der skal helst være aktiviteter og oplevelser i ferien, som kan være med til at udvide din viden om bestemte emner eller kulturer. Du kan godt lide at besøge steder, du ikke kender. Det kan være, at du i år har en arbejdsopgave, der vil forbinde arbejde og ferie/underholdning.

Måske har du ønske om at sætte dig ind i håndværk, der bygger på gamle traditioner. Du vil under alle omstændigheder sætte pris på en ferie, hvor alle sanser kan blive tilfredsstillet.

Løvens højdepunkt

De dage, hvor du kan lykkes med dine forehavender, er i starten af juli. På det tidspunkt er heldet og lykken med dig, og du kan få det, næsten som du vil have det. Dagene omkring 13. august er værd at bemærke. Her kan du møde en person, der interesserer dig, og en romance kan sagtens udvikle sig eller opstå.

Jomfruen, 23/8-22/9

Generelt
Det ser ud til, at du tager forskud på sommeren i starten af juni. Senere i juni har du nogle arbejdsopgaver, der skal klares og være færdige inden juli.

Fuld fart frem synes at være kodeordet for dig denne sommer, hvor der tilsyneladende er meget få hindringer på din vej. Alle sommermånederne ser lovende ud, dog kan der dukke noget op i juli, som du må bruge tid og kræfter på.

I sidste halvdel af juli er du til fest og farver kombineret med lange stranddage, hvis vejret er til det. I hele august føler du dig godt tilpas, og du folder dig ud på dine egne betingelser. Du behøver ikke tage hensyn til andre – bortset fra månedens første dage.

Kærlighed
Du tager dit kærlighedsliv seriøst. I sommer vil du have et stort overskud både fysisk og psykisk. Dog vil du i perioden fra 27. juni til 11. juli være følelsesmæssig påvirkelig.

Normalt kan du finde en fornuftsvinkel på dine emotionelle udfordringer, hvilket det kan knibe med på de nævnte dage. Dit humør vender 180 grader i midten af juli, og du er fokuseret på kærlighed og romantik.

Hvis ikke du selv foreslår det, vil din ægtefælle med garanti gerne rejse i sommer. Der kan i den forbindelse være nogle helt særlige forhold, der gør sig gældende for din partner. Den bedste tid med din partner i sommer ligger omkring 1. juli og 10. august.

Er du single og klar til at møde nye mennesker, er mulighederne mange. Møder kan udvikle sig til mere seriøse forbindelser, og måske går du længere i et nyt forhold, end du plejer.

Udlandet kan i den forbindelse spille en rolle. Du har nemt ved at blive fascineret af dem, du møder i sommer, hvilket du bør være opmærksom på, især omkring 9. juli.

Du kan på det tidspunkt møde en partner, der vækker alle dine drømme og længsler. Skal du på dating, er følgende datoer oplagte til formålet: 9., 17., 21. og 30. juni samt 1., 9. og 27. juli.

Familie
Dine hjemlige forhold synes at være kommet ind i roligere vande. Der er en anderledes behagelig og afslappet stemning i sommer, hvor man i familien kan udveksle meninger, diskutere og rejse sammen, hvis I vil.

De fleste i din familie vil ud at se verden. Har I mulighed for det, vil det være oplagt at tage på ferie (sammen) i starten af juli eller først i august. Indimellem bemærker du, at nogle i familien ønsker større ændringer i deres liv.

Du bør støtte de ønsker, der dukker op, også selv om du ikke kan gennemskue, hvad det fører med sig på stående fod.

Økonomi
Har du økonomiske udfordringer, viser de sig i starten af juni. Du bør holde økonomisk lav profil i sommer og især være opmærksom på din økonomi midt i august. Måske bør du have en ekstra buffer til uforudsete udgifter. Du kan netop i sommer, blive revet med af en begejstring for noget, som måske viser sig ikke at være det, du troede.

Ferie
Ferien i år bliver særlig. Dine interesser kan være inden for det spirituelle, og du har i ferien mulighed for at gøre noget seriøst ved det. Af natur er du skeptisk, hvilket er en fordel i dette tilfælde.

Du vil i den kommende tid være mere påvirkelig over for hændelser eller oplevelser, der viser, at der kan være mere mellem himmel og jord. Du behøver ikke tage hensyn til andre – bortset fra de første dage i august.

Jomfruens højdepunkt

Sommerens bedste periode for dig er omkring 1. juli og 10. august. Her har ferierejser størst succes. Der er en positiv og konstruktiv kontakt med en person i juni måned, som du vil få glæde af at lære at kende. Du vil i den forbindelse få svar på nogle af dine mange spørgsmål inden for dit interessefelt.

Vægten, 23/9-22/10

Generelt
Du slipper arbejdspresset tidligt i jun. og vil hele sommeren føle dig godt til mode sammen med venner, kolleger og andre personer, der deler dine interesser.

Du har stor interesse for kulturelle arrangementer, hvor musik, film, skuespil og musicals kan være noget, du er parat til at rejse langt for at opleve. Du vil måske køre lidt træt i alle dine aftaler sidst i juli, hvorefter du, stadig i festhumør, trækker dig lidt tilbage for evt. at bearbejde nogle af sommerens højdepunkter.

Alt i alt en positiv sommer, hvor du for en stund kan glemme nogle af de ting, som måske udfordrer dig.

Kærligheden
Et spændende nyt kapitel kan indledes i forbindelse med dit følelses- og kærlighedsliv i løbet af sommeren. Det er muligvis ikke noget, du føler dig helt parat til endnu, men du mærker ikke desto mindre, at der er noget på vej.

For den vægtfødte er partnerskab generelt en meget vigtig del af tilværelsen, og de fleste Vægte har vanskeligt ved at leve uden en partner – og vælger det sjældent frivilligt.

Er du single med ønske om at finde en livsledsager i sommeren 2023, vil der være gode chancer for, at det kan lykkes. Dagene omkring 3. og 17. juni, samt 27. juli og 13. august vil være gode, hvis du planlægger en date.

I starten af juni er du følelsesmæssig åben, og du kan kæmpe med din fornuft om, hvorvidt du skal engagere dig seriøst i en partner. Er du i et fast parforhold/ægteskab, sker der ikke noget ud over det sædvanlige.

Du og din partner vil fra sommerens start og til midten af juli være på bølgelængde i forhold til de aktiviteter, I vil foretage jer sammen. I vil være meget sammen med jeres venner, og der vil være mulighed for at virkeliggøre nogle af jeres fælles drømme.

Men den helt tætte intime kontakt kan du godt savne indimellem. Der er en grund til det, I har hver især nogle ting, som skal klares, og som optager tankerne.

Familie
Der er sket noget i den nære familie, og det er (overvejende) positivt. Der er kommet mere fleksibilitet, og I er som familie mere forstående og parate til at indgå i nogle sammenhænge, hvor I ikke tager tingene så højtideligt. Der er plads til, at I kan være, som I er. Det giver dig en anden familiefølelse.

Ældre personer i familien træder mere i karakter – eller du er måske selv den ”ældre”, der har masser af erfaringer at give videre. Der er især fokus på familien i starten af juni.

Økonomi
Som det gælder for næsten alle i denne tid, er der mere fokus på økonomien end normalt. Men siden maj kan der være kommet flere udgifter til. Det kan se ud til, at der er en ubalance, men når du får nærkigget, er det ikke noget at bekymre sig om.

Ferie
Børn og børnebørn kan spille en større rolle denne sommer. Hvor meget tid du skal bruge her, er op til dig, men i og med at der løses op for nogle nye samværsformer i familien, vil der også være større forståelse for, at du måske vælger at gøre nogle ting på egen hånd.

Men for det meste vil du være opmærksom på ferieaktiviteter, hvor alle kan være med. Et ophold på højskole med spirituelle/psykologiske emner kan være noget, du vil prioritere – og er det tilfældet, vil det være succesfuldt midt i juni.

Vægtens højdepunkt

Juni og juli er de måneder, hvor du føler dig ovenpå og i topform. Det kan blive en af dit livs bedste somre. August bliver også fin, men du har mest energi ved sommerens start. I løbet af sommeren har du held med at klare nogle praktiske opgaver, som bl.a. skal hjælpe dig i hverdagen.

Skorpionen, 23/10-21/11

Generelt
I starten og indtil midten af juli er du meget energifyldt. Du påtager dig mange opgaver, helst hvis de også er sjove at arbejde med. Beder man om din hjælp, er du straks på pletten. Får du også ros og positive tilkendegivelser, bliver det næppe bedre.

Feriehumøret indtræffer med stor sandsynlighed omkring 10. juli, hvorefter du kan begynde at slippe arbejdsrelaterede opgaver.

Fra midt-juli og til slutningen af august kan du være særligt eftertænksom, og mentale udfordringer vil tiltrække dig.

Kryds og tværs, skak og andre spil, hvor du skal tænke strategisk og langsigtet, kan være et af sommerens hit. Når ferien nærmer sig sin slutning, er du indstillet på at indtage en mere afventende rolle, og du vil indgå flere kompromiser.

Kærlighed
Samværet med din faste partner har de allerbedste betingelser for at folde sig ud i juni og i første halvdel af juli.

I den anden halvdel af juli og resten af sommeren ønsker du mere seriøst indhold i dagene og måske også i din ferie. Derfor kan det være en idé, hvis I beslutter at dyrke jeres interesser hver for sig.

Du eller din partner har i øjeblikket behov for at gå egne veje og til at føle mindre ansvar. Selv om I ikke foretager jer ting sammen i ferien, vil der være forholdsvis ro i parforholdet, og kærligheden er til stede, især indtil midten af juli.

Derefter vil kærligheden ligge lige under overfladen og kan vækkes, når tid og sted er til det. Er du ikke i et fast parforhold, men har lyst til at date og finde en kæreste at dele sommeren med, vil der være størst chance for at møde en potentiel partner i dagene omkring 21. juni og 1. august.

Generelt har du let ved at møde mennesker, og du vil opdage, at mange af dem, du møder i øjeblikket, måske, ligesom du selv, ønsker at have et uforpligtende forhold. Det kan dog meget vel ske, at forhold, du indleder i denne sommer, kan udvikle sig til noget mere varigt.

Familien
Nogle tunge sten har flyttet sig, så det er blevet nemmere at være sammen i familien. Du vil ikke i så høj grad føle dig ansvarlig for enkelte, særligt ældre familiemedlemmer og kan derfor bedre nyde dit eget liv.

Visse familiesager går måske ikke som forventet i slutningen af juni. Det kan overraske familien, at du tager nogle usædvanlige valg. Omkring 20. juli kan du føle dig presset. Du bliver nødt til at tænke langsigtet i denne sag og være ”forhandlingsvenlig”.

Økonomi
Du får næppe de store udfordringer i forhold til din økonomi, især hvis du har været økonomisk ”fornuftig” indtil nu. Der er overraskelser i vente i forhold til økonomien – men på den positive måde.

Ferie
Som tidligere nævnt har du nemt ved at møde nye mennesker denne ferietid. Du vil især være tiltrukket af visionære personer, der ved, hvad de vil.

Du vil som nævnt også gerne have nogle seriøse oplevelser i sommer, og det kan betyde, at du vil bruge ferien på at dyrke spirituelle interesser og måske komme helt til bunds i nogle ”mysterier”. Det vil med din udholdenhed og stædighed med stor sandsynlighed lykkes for dig.

Skorpionens højdepunkt

Overordnet set kan du se frem til sommeren med stor optimisme og glæde. Der, hvor du har størst mulighed for at lykkes, vil være på området for relationer, både i almindelighed og i kærlighed. Du vil med stor sandsynlighed møde en person, der på alle måder lever op til dine ønsker.

Skytten, 22/11-21/12

Generelt
Du kan se frem til sommeren. Du har allerede fra maj sat dit ellers så travle liv ned i gear og kan derfor fordybe dig i dine interesser. Du mærker en indre ro.

Når det er sagt, vil der være nogle Skytter, der fornemmer en svag og underliggende uro. Det kan handle om, at du gerne vil ændre på nogle rutiner i hverdagen, men du ved endnu ikke helt hvordan.

Kærligheden
Normalt prioriterer du både kærlighed og romantik. Det gælder også i sommer.

I det faste parforhold er der mange gode oplevelser med din udkårne. De vil især udspille sig i starten af juli og i midten af august. Sommeren i år er måske lidt speciel, da både du og din partner har en meget dynamisk grundenergi.

I stortrives i hinandens selskab og får bekræftet kærligheden. For dig gælder det dog, at du har svært ved at slippe hverdagen og de ting, som du er ansvarlig for. Din partner påvirkes meget let af dit humør og vil derfor være med på de ting, som du finder på.

Er du single, vil der være mange muligheder for at møde en kæreste i sommer. Dagene omkring den 19. juni skal særligt fremhæves, for her er chancen for at møde et match, som er lige dét, du har drømt om.

Helt magisk kan det blive i dagene omkring den 1. august. Her kan du møde en dynamisk og energisk person, som på mange områder har de samme livsværdier som du selv, og som passer perfekt ind i din tilværelse lige nu.

Familien
Det kan være, at familien har taget hul på nogle projekter, der længe har været på tegnebrættet. F.eks. boliganliggender. Måske er der nogle vandskader, der skal repareres? Eller uafklarede spørgsmål vedrørende hjemmet eller familiemedlemmer, der endnu ikke er faldet på plads.

Det er alt sammen noget, som du bør give opmærksomhed. Nogle Skytter vil måske stifte hjem for første gang, og dermed følger en del investeringer.

Andre Skytter køber sig måske et sommerhus eller en byggegrund for at starte fra bunden. Inden for de næste par år har du alle chancer for at få vigtige bolig- eller familieønsker opfyldt.

Særlig anden halvdel af juni giver dig de rette rammer til at få nogle ting på plads. Børn eller børnebørn kommer til at fylde i juli og august, hvor du indser, at det giver mening at sætte nogle konkrete grænser for, hvad du vil tillade i dit hjem.

Økonomi
Det er især i juni, du kan tage det afslappet med din økonomi. Måske har du sparet op, eller du får nogle penge fra en ældre person i familien.

Derfor er det oplagt, at du lægger nogle af de overskudsmidler til side til senere brug. For både i juli og august er det klogt at holde lidt igen, da ekstraudgifter kan dukke op. Måske har dine børn brug for økonomisk støtte eller tilskud.

Ferie
Aktiv ferie er noget, du sætter pris på, og som giver mening for dig. Fysiske udfordringer er lige dig, for det giver overblik og perspektiv på tilværelsen.

Der er stor sandsynlighed for, at du vælger at holde din ferie på steder, du kender, måske i hjemmevante omgivelser, for bl.a. at tage dig af alle de ting, der har hobet sig op i forbindelse med boligen.

Skyttens højdepunkt

Hele sommerperioden er optimal for dig til at folde dig ud og vise hele paletten af, hvad du indeholder. Du har alle muligheder for at forbedre hverdagen og dens muligheder, og du vil også få stor sparring og hjælp fra familien. Hele perioden er optimal til at holde fri og ferie. Dog vil starten af august være helt optimal.

Stenbukken, 22/12-20/1

Generelt
Juni måned skiller sig ud. Du får en følelse af, at tingene går særligt langsomt. Det gør dig godt at sætte tempoet ned og færdiggøre dine projekter.

Dagene omkring den 19. juni er interessante, især når det gælder møder med særlige personer. I juli vil du bevæge dig rundt i områder, som er ukendte for dig. Her bliver du tvunget til at lægge al tankeaktivitet på hylden og overgive dig til ”ferietilstand”.

I august undgår du næppe at komme i debat med andre, og derfor bør du forberede dig ekstra på de samtaler, du stiller op til. Det kræves af dig, at du er konkret og med underbyggende fakta. Udlandet kan i den forbindelse være i fokus.

Kærlighed
Du ser anderledes på kærligheden. Måske har du mærket en følsom side af dig selv og set nye muligheder i dit kærlighedsliv.

Netop i juni finder du og din faste partner hinanden efter en periode, hvor der har været afsavn. Nu er forbindelsen genoprettet, og planlægger du en særlig oplevelse med din udkårne, er dagene sidst i juni optimale.

Husk, at din partner vil værdsætte din udelte opmærksomhed. Sidst i juli måned kommer der igen fokus på parforholdet, da der kan opstå uenigheder, som det kræver noget ud over det sædvanlige at løse.

Diskussioner indbyrdes præger slutningen af august.

Er du single og ønsker at finde en kæreste, bør du være opsøgende i juni. Dagene omkring den 19. juni og slutningen af juni er oplagte. Der kan blive et møde i dagene omkring 20. juli, som vil interessere dig.

Det samme gør sig gældende i august, men på det tidspunkt er du ikke længere så interesseret i at skabe varige forbindelser.

Alt i alt er du positiv i forhold til kærligheden, men nogle gange orker du ikke at være udadvendt.

Familie
Der er faldet ro over familien og boligen. I kan nyde, at der er kommet flere familiemedlemmer til. Indtil den 10. juli vil der være en del aktiviteter med familien, og der er behov for underholdning.

Det er måske ikke noget, du orker i øjeblikket, men deltager i for familiens skyld. Omkring 20. juli kan der opstå nogle kontroverser, og familieidyllen kan blive brudt i et par dage.

Normalt vil du fastholde dine standpunkter, men lige i denne twist og på dette tidspunkt i sommer kan du gå med til et kompromis. Det vil straks lette på stemningen.

Familien har flest ressourcer i de første to uger af august, så vent med de større familiesammenkomster til det tidspunkt. Temaer, der handler om søskenderelationer, kan komme i fokus.

Økonomi
Der kan være nogle økonomiske forhold, der dukkede op i foråret, som har sat nogle tanker i gang. Det vil formentlig ikke præge denne sommerperiode, men måske kan det være klogt, at du forholder dig til dét, som evt. kan påvirke din private økonomi på et senere tidspunkt.

Ferie
Der er lagt op til, at du kan tage den med ro og sørge for egne behov. Det bliver enten i juli eller i august, at du vælger at rulle din ferie ud. Skal du på ferie i udlandet, kan det anbefales kun at planlægge det, du kan overskue.

Derfor vil ferieophold på steder, som du kender være en stor lettelse og fordel. Eller hvad med spa? Du har fortjent lidt selvforkælelse, selv om du måske anser det for unødvendigt.

Stenbukkens højdepunkt

Din bedste tid i sommer ligger omkring 20. juni. Her får du gang i nogle projekter, evt. af kreativ karakter. Kærligheden kan kalde, højere end normalt, også i juni måned. Det kan være klogt at være observant, da du kan udvikle en mere seriøs relation til en potentiel partner, som du måske har datet i længere tid.

Vandmanden, 21/1-19/2

Generelt
Din eventuelt nye situation har bl.a. medført, at du har skruet tempoet markant ned. Det har også bevirket, at du har en bedre fornemmelse af dig selv.

Sommeren står for døren, og det er tid til at slippe dine bekymringer. I stedet kan du især nyde juni måned, hvor de fleste af dine bedste stunder vil indfinde sig.

Juli og august bliver forholdsvis rolige, og du kan forvente en fredelig tid, kun afbrudt af en lille tankeuro, omkring nogle særlige anliggender.

Efter den 17. juni kan du mærke, at du har brug for at slappe endnu mere af. Det kan til tider føles som om, at du er i underskud af energi – dette er især i dagene op til den 20. juli.

Kærlighed
Vandmænd født omkring den 20. januar vil mærke et behov for at ændre på nogle ting. Hvad præcist kan være uklart på nuværende tidspunkt.

Når det gælder kærligheden, er det vigtigt for dig at have en partner, der kan følge dine tanker – også når du er på omveje og har nogle ganske anderledes idéer og måder at anskue tilværelsen på.

Frihed er for de fleste Vandmænd en vigtig livsingrediens, men behøver ikke at gælde i privat- og kærlighedslivet.

Er du single og ønsker en partner/kæreste, er der gode muligheder i junis sidste dage, hvor du bør slå til, hvis du inviteres ud. I år vil sommerens kærlige indslag dukke op i juni måned. Her er der gode vækstforhold for romantik, og det er også i juni, du får den bedste stund med din faste partner.

Sværmeriske og romantiske oplevelser står øverst på listen, hvor du også i denne tid er langt mere følelsesmæssig åben, end du plejer.

Dine intuitive antenner er skærpede, hvilket i sig selv kan være en følelsesmæssig stærk oplevelse. Sidst i august måned kan der opstå et behov for at tale om jeres forhold og om, hvordan det kan styrkes til det bedre.

Din partner kan på det tidspunkt være lidt sart og går op i detaljer med, hvordan vedkommende ønsker, at forholdet skal være fremover.

Familie
Der er fokus på din bolig og på familien. Det kan betyde, at du udvider din bolig, ændrer haven, eller hvor der nu kan ændres. Du vil gerne have bæredygtige løsninger.

Måske kommer der flere familiemedlemmer til, enten dine egne eller udefrakommende. Måske lukker du dit hjem op for personer, der kommer langvejs fra, og som du gerne vil gøre en ekstra indsats over for. Ønsker du at holde en familiekomsammen, vil slut juni være den bedste tid – for dig.

Økonomi
Økonomiske anliggender er i fokus i juli og en smule i august. Måske kan du ikke løse tingene lige her og nu, og det kan anbefales, at du venter, til du er mere afklaret omkring, hvordan du skal forholde dig.

Kan det ikke vente, må du bl.a. bruge din intuition til at løse akutte økonomiske situationer. Det kan være gavnligt, hvis du har fuldstændigt overblik over din økonomi.

Ferie
Da du er meget idérig, bytter du måske bolig med en familie i udlandet. Det kan være, at du har en masse ønsker, der skal opfyldes i forhold til steder, du gerne vil besøge.

Det er oplagt, at du afholder din ferie fra midt juni til midt juli. Dagene omkring 10. august kan også være en feriemulighed, hvor du sammen med familien kommer i feriestemning og lægge nogle af dine fremtidsspekulationer i baggrunden.

Vandmandens højdepunkt

Det er især i juni måned, du har de fleste kræfter, og det er også på det tidspunkt, du vil lykkes med nogle særlige opgaver, som kræver noget ud over det sædvanlige. Der er især udviklingspotentiale i de ting, du beskæftiger dig med omkring 19. og 29. juni. Dem bør du satse på fremover.

Fisken, 20/2-20/3

Generelt
Det overordnede tema for sommeren er fodfæste. Og det gælder inden for alle livets områder. Det vil især være aktuelt i juni måned, hvor du søger nye græsgange, for at undersøge om de kan føre dig til det ønskede mål.

Det forudsætter, at du har en plan og et eller flere ønsker. Derfor er det klogt at lægge en strategi for det næste halve år.

Måske er det ikke naturligt for dig at planlægge, men det er vigtigt at gøre i denne livsfase. Hele sommerperioden vil bære præg af et langsommere tempo, end du er vant til.

Især vil slutningen af august føles meget intens, da du finder et ståsted, som du kan drage nytte af i en lang periode, hvor du kan ”tygge drøv” på oplevelser eller andet, du beskæftiger dig med.

Kærlighed
Er du i en fase, hvor du søger en kæreste eller livsledsager, er der flere tidspunkter i løbet af sommeren, hvor du kan have heldet med dig.

Det drejer sig især om dagene omkring 19. juni, 1. juli og 1. og 10. august. Du vil, hvis du søger, finde en person, der på mange måder kan blive et fast holdepunkt for dig.

Du må væbne dig med tålmodighed. Du vil møde partnere, der er helt andre steder i livet, end du selv, og hvor det ikke er så nemt at få ”enderne til at mødes”. Men der er et match i sigte.

Lever du i et fast parforhold, har din partner nogle fine måneder i sommer, hvor de lange refleksioner udebliver, og der kan tages beslutninger lidt hurtigere.

I juni måned har I de samme ønsker for sommeren. I juli og august handler det for din partner om lidt andre ønsker mht. oplevelser end du selv. Du vil hellere det nære og trygge i hjemlige omgivelser.

I starten af august kan din bedre halvdel have nogle udfordringer, der skal klares.

Familie
Det er især i juni måned, der er fokus på familien. Familien – inklusive din partner – er helt på toppen, så det kan være givtigt for alle at planlægge familiesammenkomster på det tidspunkt. Hvis det ikke lader sig gøre, kommer der også muligheder senere på sommeren; dog vil intensiteten være knap så høj som i juni.

Økonomi
Du er mere økonomisk bevidst, end du plejer. Du kan i sommer have tendens til et hurtigt køb, som du så senere fortryder. Derudover er der ikke de store økonomiske overraskelser i sommer, men der kan blive tale om en sparerunde i juli. I starten af august kan den økonomiske lykke tilsmile dig, og alle bekymringer kan lægges væk.

Ferie
Det vil være oplagt at holde ferie i tidsrummet 21. juni til 23. juli. På det tidspunkt kommer feriefølelsen stærkest frem. Mange vil nok foretrække at holde ferien hjemme.

Du vil være meget påvirket af dine sanser, og derfor bør du give dig selv noget ekstra selvforkælelse. Det kan være ophold på feriesteder, hvor der bliver gjort meget ud af kost og ernæring, eller det kan være at du vælger at afprøve nogle særlige spisesteder/restauranter, som har nogle helt særlige egnsretter.

Det behøver jo ikke at være ganen, der styrer det hele. Mærker du en uro i form af udlængsel, kan du indtil videre nøjes med at planlægge, hvilke destinationer du ønsker af besøge i fremtiden.

Fiskens højdepunkt

Alle sommermånederne er gunstige. Du kan i løbet af juni måned tillægge dig nogle vaner, som du kan fortsætte med til efteråret. Det er en god ting, da du i perioder kan være lidt fraværende og har brug for nogle rutiner. Din bedste tid i sommer ligger omkring 20. juni, 1. juli og 1. og 10. august.

Denne artikel blev første gang delt på femina:update

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her