Mode

Danish Beauty Award

af Mette Marie Lei 23/04/2010
ELLE var til Danish Beauty Award med Elizabeth Arden på armen - se det store galleri fra aftenen!

I går skulle slaget endelig stå - Danish Beauty Awards!
Aftenen, hvor alverdens skønhedsprodukter tørner sammen i ringen med Ellen Hillingsø og Peter Frødin som aftenens værter.
Og som Ellen Hillingsø så ganske rigtigt sagde ud med at fastslå: "Creme er nu engang tykkere end blod..."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se ELLEs galleri HER.

ELLEs redaktion var naturligvis også mødt op for at fejre skønhedsbranchen (Try'n'stop us!), og vi var endog så heldige at tilbringe aftenen i selskab med nogle særegne eksperter på området, nemlig teamet bag Elizabeth Arden i Danmark: Nordic PR Manager Eva Marie Sihm, Business Development Director Anja Borum, Nordic Brand Manager Jun Rosendahl og General Manager Palle Pedersen.

De tre dejlige mennesker var meget spændte, da de var nomineret i hele 4 kategorier:

ÅRETS MAKEUPPRODUKT - DEKORATIV/LUKSUS
pris: 260 kr.
Elizabeth Arden - Ceramide Cream Blush
Hemmeligheden bag Ceramide makeup-kollektionen er dens avancerede anti-aging teknologi. Det eksklusive Ceramide Triple Complex styrker og reparerer hudens naturlige fugtbarriere, og vitamin A, C, og E giver anti-oxidantbeskyttelse til huden, samtidigt med at du får en perfekt makeup.

ÅRETS DAMEDUFT - POPULÆR:
50 ml 360 kr.
Britney Spears - Circus Fantasy
Med samme spænding, som omgiver Britneys seneste CIRCUS-Tour, afslører denne duft CIRCUS Fantasy en verden af magi og fascination. CIRCUS fantasy BRITNEY SPEARS™ er levende og drillende og sender dig ud på et fantastisk eventyr, hvor intet er, hvad det ser ud til at være. Saftige frugter, fristende blomsternoter og cremet musk indfanger showets magiske atmosfære med en farverig illusion, der byder på sjov, sex og glamour.

ÅRETS DAMEDUFT - LUKSUS :
50 ml : 600 kr.
Juicy Couture - Couture Couture
Det nyeste medlem af Juicy-familien er noget af det mest dekadente inden for duftverdenen. Kun de bedste ingredienser er anvendt og den forlanger opmærksomhed. Den indbyder til at du skal vise dig frem, være højlydt, elske livet - Go couture yourself!

ÅRETS KROPSPLEJEPRODUKT - LUKSUS
pris: 1200 kr.
Elizabeth Arden - Prevage Body Total Transforming Anti-aging Moisturizer.
Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for skønhedspleje - også huden på kroppen ældes og har brug for pleje for at holde sig smuk. PREVAGE er Ardens super effektive anti-aging hudplejeserie og Prevage Body er det seneste medlem i den avancerede famile. Prevage Body er et eksklusivt "alt i et" treatment" der behandler strækmærker, cellulite, pigmentpletter, solskader og ar.

Om nomineringerne sagde Eva Maria Sihm inden showet:
"Vi er meget stolte over at være nomineret med fire produkter i aften. Dommerne har testet over 300 produkter, så det er dejligt, at vi er repræsenteret blandt toppen i så mange kategorier. Til den svenske Beauty Award vandt vi med vores Prevage Body Total Transforming Anti-aging Moisturizer og til den norske Beauty Award vandt vi med Britney Spears Circus Fantasy, så det er ikke til at vide, hvad der sker i aften. Vi er i hvert fald super stolte af alle vores nomineringer, og vi glæder os til at se hvad aftenen bringer".

Elizabeth Ardens Anja Borum sammen med ELLEs Charlotte Juhl.Elizabeth Ardens Eva Marie Sihm sammen med ELLEs Mette Marie Lei.

Elizabeth Arden vandt den flotte pris for Årets Luksus Make Up produkt med vores Ceramide Cream Blush.

Om det siger Eva Marie Sihm:
"Det er helt fantastisk at stå her i aften som vinderen af kategorien Årets Luksus Make Up produkt med vores Ceramide Cream Blush. Elizabeth Arden har 100 års jubilæum i år og derfor betyder det ekstra meget for os at vinde denne prestigefyldte kategori. Hos Elizabeth Arden sætter vi en ære i at skabe innovative produkter, og vores Ceramide Cream Blush er ingen undtagelse. Vi synes, at dette lille mirakelprodukt repræsenterer Elizabeth Ardens koncept "Total Skønhed" helt perfekt. Det kombinerer flotte farver med innovativ hudpleje teknologi, så du både får en smuk hud og en smuk glød. Ud over at lægge blushen på kinderne så kan man faktisk også lægge den på øjenlåg eller læberne - den er et rigtigt lille mirakel at have i tasken".

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her