Mode

Hilsen fra chefredaktricen

af Laura Lawaetz 1/06/2014
Cecilie Christiansen byder velkommen til ELLEs store karma-nummer og giver et sneak peek af juli-forsiden...

ELLEs chefredaktrice, Cecilie Christiansen, byder velkommen til ELLEs juli-nummer, der rammer gaden tirsdag d. 2. juni (læs det direkte på din iPad her).

Juli-nummeret er udviklet ud fra begrebet "god karma" og Cecilie fortæller her, hvad karma betyder for hende og giver et lille sneak peek af, hvad vi kan se frem til i det nye magasin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs med her (køb det på din iPad her) og se den nye forside med Maria Palm i bunden af i artiklen...

Tekst: Cecilie Christiansen. Foto: Isak Hoffmeyer

Today I will …

… be the best version of me. Ordene er det sidste, der møder mig, inden jeg forlader mit hjem, for de hænger indrammet i min entre. Og jeg tænker over dem, hver gang jeg passerer dem, for de minder mig om, at jeg skal opføre mig ordentligt over for mine medmennesker. Hver dag. De er min daglige dosis god karma sammen med de mennesker, jeg omgiver mig med, eller dem, jeg tilfældigt krydser på min vej. Fra mine medarbejdere, der møder på arbejde med et smilende godmorgen, og min familie, der stadig bærer over med tidsoptimisten i mig, som altid får mig for sent ud ad døren, til mine veninder, der i en travl hverdag har overskud til en (lang) telefonsamtale eller en kærlig sms, og den fremmede på gaden, der kalder min datter for en lyskaster eller måske roser mit outfit.

Til denne sommerudgave af ELLE satte vi os for at skabe et magasin i karmaens tjeneste - men inden brikkerne faldt helt på plads (eller rettere: de løse ideer blev til trykkeklare sider), faldt snakken på, hvad karma egentlig er, og dermed hvad vi skulle lægge vægt på ved valg af cases, kilder og features. Og som du vil opleve i magasinet her, rummer redaktionens karmaliste alt fra at opføre sig ordentligt (i alle livets aspekter) og være uselvisk ("og gid flere var det," som skønhedsredaktør Anne P. tilføjede) til at sprede glæde og bygge op frem for det modsatte. Med andre ord: You get what you give, som art director Louise Lyngbo formulerer sit karmamantra, eller som personlig assistent Stephanie Bang udtrykker det: Den sti, du går ud ad, skal du kunne gå tilbage ad igen.

Så glæd dig til et magasin proppet med vores skønne karmaforbilleder fra stifteren af universet Fucking Flink og kvinderne bag velgørenhedssitet Fashion-resales.dk til Marianne Gulløv fra The Body Shop, hvis arbejde og fritid flyder sammen, fordi jobbets drivkraft er at gøre verden til et bedre sted, hvilket har fået den utrættelige kommunikationsansvarlige helt ind i Folketinget. Vi guider dig også til karma-cool køb og sætter spot på den globale karma-konto, der trods forlydender om det modsatte faktisk er i plus (tjek side 48 og bliv klogere).

Og jo, jeg skvatter da også i karma-fælden, når døren er lukket og låst bag mig, og jeg møder virkeligheden i form af en cyklist, der overhaler mig indenom, eller jeg taber indkøbene op ad trappen og skælder min mand ud over det - og det er jo derfor, at 'karma is a bitch', som ELLEs moderedaktør siger, for vi har jo alle gjort noget på et eller andet tidspunkt, som vi ikke var 100 procent stolte over. Men så længe vi gør vores bedste hver eneste dag, er vi på rette (karma)spor. Tomorrow I will definitely be the best version of me!

Smil - og rigtig god læselyst

ELLE Juni 2014 - køb det på din iPad her

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her