ELLE travel Oplev den fortryllende metropol Marrakech

Foto: ELLE / Rose Maria Boelsmand

Pludseligt var alle der: Midt i den marokkanske stenørken blandt æselkærrer, idylliske riader, farverige krydderier og pastelfarvede porte. Yves Saint Laurents elskede Marrakech har været uundgåelig på Instagram, og det med god grund mener Rose, som er helt tosset med byen.

Byen, der er direkte hentet ud af tusind og én nat, er en oplagt destination, hvis du ønsker at kombinere storbysferie med luksuriøs afslapning i gudesmukke omgivelser. Få stillet eventyrlysten ved at gå på opdagelse blandt medinaens travle markeder, hvor du kan finde dig et håndvævet tæppe og en smuk keramik skål til dit hjem. Når du har fået nok af den kaotiske, larmende og støvede affære, kan du lægge vejen forbi en af byens charmerende riads, som byder på rislende vand, afkøling og ro.

Det er også værd at huske på, at selvom Marrakech er en gammel by, så er den samtidig ultra moderne med fine hoteller, trendy butikker samt hyggelige loungebarer, så hvis man har brug for en bid vestlig kultur, mens man er af sted, så er der også rig mulighed for dette.

Læs også: 5 vigtige ting du skal vide, inden du rejser til Marrakech. 

Rose havde fornøjelsen af at udforske byen i en uge, hvor hun lod kulturen komme helt ind under huden. Der blandt andet tid til et besøg i en af de hyggelige riads, obligatorisk tæppe-shopping, fantastiske restaurantbesøg med autentisk mad og ikke mindst ørken-glamping.

Blandt Roses favoritter var hotellet El Fenn, der oser af kunstreferencer, og som er det ultimative sted for dem, der vil have en bid af luksus. På restaurantfronten var det særligt det moderne marokkanske spisested Nomad, der har udsigt over Places Des Epices, som slog benene væk under hende.

Hvis du selv planlægger en rejse til den smukke by, så kig med i galleriet, hvor vi har samlet Roses bedste rejsetips til Marrakech.

Psst.. se flere rejsetips til Marrakech på Roses blog, byrosemaria.com her og her

Rejseguide Marrakech

 

Relaterede artikler