ELLE Travel: 5 vigtige ting du skal vide, inden du rejser til Marrakech

Foto: Rose Maria Boelsmand

Har du også booket en smuttur til det Marokkanske paradis Marrakech, eller drømmer du om en venindetur til storbyen? Så er der god grund til at læse med her. 

Marrakech er en oplagt feriedestination, hvis du vil have en anderledes rejse, der både byder på aktive oplevelser samt luksuriøs afslapning. Hvis du får nok af de travle markeder i Medinaen, venter der nemlig lækre spa-behandlinger og femstjernet afslapning, som du kan komme til på en kort køretur mod sydvest fra Marrakech. Her kan du blandt andet besøge luksusresortet Amanjena, som du måske synes, du har set før - det er nemlig her, Sex and The City The Movie 2 blev optaget. 

Det eneste du skal gøre er altså, at skræddersy rejsen til det Nordvestlige Afrika efter dine egne ønsker og behov. Her får du nemlig både muligheden for storbyferie og afslapning i gudesmukke (læs: Instagram-perfekte) omgivelser. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Den tidligere franske koloni byder altså på masser af storslået kultur og oplevelser, som du kan vælge og vrage imellem. Dog er der lige et par ting, du bør vide før du sætter foden i storbyen. 

Her giver ELLEs Rose Maria Boelsmand sine absolut fem bedste råd til dig, der har Marrakech på toppen af listen over rejsedestinationer. Rose havde nemlig fornøjelsen af at udforske byen i en uge, hvor hun lod kulturen komme helt ind under huden - og hendes fem konkrete råd i galleriet nedenfor kan du derfor ikke rejse til Marrakech uden at læse. 

Se flere rejsetips til Marrakech på Roses blog, byrosemaria.com og billeder fra turen på @byrosemaria

5 vigtige ting du skal vide, inden du rejser til Marrakech

Relaterede artikler