Her er de 10 mest Instavenlige hoteller i verden

Foto: PR

Hvis du (også) har en konstant trang til at rejse og opleve nye destinationer på den mest eventyrlige måde, så er du bestemt ikke alene. I dag rejser vi nemlig mere generelt, og samtidig har Instagram-bølgen gjort, at vi bestemt også booker flybilletter efter de destinationer, som med garanti vil pryde vores feed på mest æstetiske vis.

Ifølge Hotels.com indrømmer faktisk hele en ud af seks, at de vælger hotel ud fra, om hotellet vil se godt ud på sociale medier – og vi skulle da være de sidste til at indrømme, at det også er sandt for os, når vi booker hoteller. 

Særligt destinationer som farverige Marrakech og det hvide ø-paradis Santorini er kendte for at være ekstra Instavenlige destinationer, men kender du mon til de allerfineste Instagram hot-spots i byer som Paris, Bangkok og Rio De Janeiro? 

Læs også: Her er de 10 mest populære badeværelser på Instagram 

De hotteste #Instagramdestinations er kommet for at blive – og i galleriet nedenfor kan du se de smukkeste balkonudsigter, imponerende trapper og overdådige badeværelser på listen over de 10 mest Instavenlige hoteller i verden ifølge bookingselskabet Hotels.com.

… Alle hoteller er så absolut Instavenlige og giver os en øjeblikkelig trang til at besøge dem alle sammen - NU! 

Her er de 10 mest Instavenlige hoteller i verden