De 10 mest populære badeværelser på Instagram

De sidste par år har Instagram været centrum for nye og spændende tendenser, specielt når det gælder mad og drikkevarer. Farverige bowls, latte art, isvafler formet som roser, og andet Instagram-worthy mad overtager vores Instagram-feeds - og det er ikke til at komme uden om, at de billedskønne måltider gør sig godt på billeder og derfor også på Instagram. 

I dag handler en god restaurant derfor ikke kun om at levere delikat mad og lækre drikkevarer - noget der er lige så vigtigt for en restaurant er også at byde på en smuk indretning med masser af farver, detaljer og små dekorationer eller prints. 

At have billedskønne omgivelser giver nemlig restauranter en stor fordel, når det handler om at være synlige og tiltrækkende for deres gæster. Og det er der nogle restauranter og hoteller, der har forstået at udnytte ved skabe smukke og unikke lokaler, som både gæster, kameraer og blitzlys kan boltre sig i.

Læs også: Her er stjernerne før og efter plastikkirurgi 

Der er især ét rum, som har fået mere opmærksomhed på disse restauranter og hoteller, end vi er vant til. Og det er badeværelset…

Lyserøde vægge, smukke gulve og spændende vægophæng, er bare nogle af de ting, der kan gøre det normalt private rum til en hel instagram-sensation.

I galleriet nedenfor har vi samlet 10 unikke badeværelser, der alle sammen er blevet populære på de sociale medier, og vi forstår det godt... For de er i dén grad Instagramable. 

De 10 mest populære badeværelser på Instagram

 

Relaterede artikler