Rejse Denne bryllupsrejsedestination leder til flest skilsmisser

Foto: MEGA

Der er mange vigtige beslutninger, som skal træffes, og mange valg, som skal tages, når man skal giftes. Udover der selvfølgelig er en fest, som skal planlægges, så kunne vi forestille os, at dine tanker også sværmer hen imod planlægningen af jeres bryllupsrejse. Måske du drømmer om en problemfri rejse med det skønneste, klare, blå hav og de smukkeste hvide strande?

Du er ikke alene! En undersøgelse viser nemlig, at der globalt er hele 27.000 Google-søgninger på bryllupsrejsedestinationer hver måned. Vildt ikke? Men måske du alligevel skal genoverveje din drømmedestination, hvis den er med på listen her …

Læs også: Disse 20 bryllupsrejsedestinationer giver bedst værdi for pengene

Det britiske gamblingsite Compare.bet har nemlig lavet en undersøgelse, som viser de bryllupsdestinationer, der leder til flest skilsmisser!  De har udspurgt 3.100 skilte eller separerede par fra hele verdenen for at finde ud af, hvor de tog på bryllupsrejse henne.

På en femte-, sjette- og syvendeplads ligger Mauritius, Lapland og Santorini. Santorini som en destination hvor 5% af de par, som har været på bryllupsrejse dér, er blevet skilt eller separeret efterfølgende. Ved de par som har været på bryllupsrejse på Lapland, er det 7%, som ikke længere er sammen, og på Mauritius 8%. På en fjerdeplads finder vi den populære destination Bali , hvor 10% af parrene fra undersøgelsen ikke længere er sammen, og på en tredjeplads ligger den vulkanske ø Bora Bora med hele 13%. En anden populær destination, og nummer to på listen, er Marrakech med 17%.

Den ultimative bryllupsrejsedestination, som leder til flest skilsmisser, er øen, som er kendt for sit krystalklare hav og deres smukke paradisstrande - nemlig Maldiverne, med hele 20% af par, som er blevet skilt eller separeret efter at have holdt deres bryllupsrejse dér.

Læs også: Oplev den fortryllende metropol Marrakech

Øv! Var din bryllupsrejsedestination en del af listen, så husk på at der oftest, trods alt, skal mere til en skilsmisse end én rejse – vi hepper på jer! (også selvom I vælger Maldiverne)