Mode
Foto: Jesper Glyrskov
Opskrift
Nøddekernemuffins med gulerod
af Stephanie Bang
18/10/2019
Måske du kender til palæo- eller stenalderbrød, som er brød udelukkende lavet på nødder og kerner og altså bagt uden mel. Princippet med ELLEs Health Editor Stephanie Bangs nøddekernemuffins er det samme, kun formen er anderledes.
Måske du kender til palæo- eller stenalderbrød, som er brød udelukkende lavet på nødder og kerner og altså bagt uden mel. Princippet med disse nøddekernemuffins er det samme, kun formen er anderledes.
De er spækket med fibre og gode fedtstoffer og mætter mere end almindeligt brød.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskriften giver 6 stk.
Ingredienser:
- 100 g blandede nødder, f.eks. mandler, cashew- og hasselnødder
- 125 g blandede kerner, f.eks. solsikke-, hørfrø- og græskarkerner
- 2 æg
- 75 g fintrevne gulerødder
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. salt
Læs også: Blomkålssuppe med kalkunbacon og valnødder.
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Rør alle ingredienserne godt sammen i en skål.
- Fordel nøddekernemassen i en silikoneform med 6 muffinshuller. Bag nøddekernemuffins i ovnen i 20-22 minutter.
- Lad dem køle af på en rist, før de serveres. De må gerne være en smule lune, når de spises.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur