Opskrift Lækre dadelkugler med protein

Dadelkugler med protein
Foto: Stephanie Bang
Gør dine dadelkugler proteinvenlige ved at tilsætte proteinpulver til blandingen med dadler og nødder. Du kan enten spise dem som en snack til at dæmpe din sukkertrang, eller efter din styrketræning. Vi anbefaler, at du bruger et proteinpulver med kakao- eller neutralsmag. 
 
Opskriften giver ca. 18 dadelkugler. 
 
Ingredienser:
 
• 150 gram valnødder (kan også laves på mandler) 
• 10 saftige medjool dadler 
• 2,5 spsk. rå kakaopulver
• 2 spsk. kokosolie
• 2 spsk. kokossirup (honning eller agavesirup kan også bruges) 
• 3 spsk. kanel
• 1 tsk. Vaniljepulver 
• 2,5 spsk. proteinpulver (gerne med kakaosmag eller neutral) 
 
 
Du kan trille kuglerne i stort set lige den smag du vil, men her er der brugt følgende: 
 
• Lakridspulver 
• Hampefrøskaller
• Græskarkernemel
• Hakkede mandler
• Proteinpulver
• Kokos
• Tørrede granatæblekerner 
 
 
Fremgangsmåde:
 
• Smelt kokosolien ved svag varme i en gryde. Hæld derefter kokosolien og alle de øvrige ingredienser i en foodprocessor og mix det hele godt sammen til du har en ensartet klæbrig masse. 
• Rul kuglerne i hænderne og tril dem derefter straks i dine valgte toppings eller drys.
• Dadelkuglerne skal opbevares på køl, hvor de kan holde sig i en uges tid. De smager dog bedst, hvis du tager dem ud af køleskabet en halv times tid, før de skal spises. 
 
 

 

Relaterede artikler