Chiagrød med kokos, mandel og mango
Nem og lækker chiagrød, der både kan spises som morgenmad på farten, eller serveres som en del af dit brunchbord.
Varier gerne dit valg af topping, men snyd ikke dig selv for at prøve mangopureen, som du får opskriften på her. Du kan sagtens lave en stor portion grød, som kan holde sig i køleskabet i op til tre dage, så du har morgenmad til flere dage.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskriften giver tre mindre portioner eller morgenmad til to personer.
Ingredienser:
- 2 dl. Mandelmælk
- 2 dl. Kokosmælk
- 5 spsk. chiafrø
- 1 tsk. Kardemomme
- 1 tsk. Vaniljepulver
Topping:
- 1 moden mango
- 2 tsk. Kokossukker
- Saften fra 1/2 lime
- Ristede kokosflager
- Mandelflager
- Kakaonibs
- Hampefrøskaller
Sådan gør du:
Lav selve chiagrøden aftenen før for at få det bedste og mest cremede resultat.
1. Blend kokosmælk, mandelmælk, chiafrø, kardemomme og vanilje og kom blandingen i køleskabet.
2. Fjern skrællen fra mangoen og skær kødet i mindre stykker, og blend mango, limesaft og kokossukker sammen.
3. Anret chiagrøden med mangopure, ristede kokos- og mandelflager, hampefrøskaller og kakaonibs.