Marie Thomsen: Her er mine 5 bedste tips til bryllups-makeup'en

Marie Thomsen bryllups make up
Foto: Lasse Bak Mejlvang
Står sommeren i brylluppets tegn, og vil du gerne have lidt tips til den perfekte bryllups-makeup samt et par do's and dont's?
 
Så er denne guide lige noget for dig! lige læse med her, når Key Makeup Artist, Marie Thomsen, giver sine 5 bedste tips til, hvordan du forbereder sig bedst til den store dag, når det gælder makeup'en. 
 
Udover at Marie Thomsen er en af de dygtigste makeupartister i Danmark, så var hun også nomineret til 'Årest Makeup Artist' til ELLE Style Award 2015.
 
Læs også: Få beautylooket: Stilsikker sommerbrud
 
Se også: 9 ting du ikke skal tage på til bryllup
 
Få Marie Thomsens 5 bedste tips til bryllupsmakeuppen og do's and don't inden den store dag:
 
1. Mit vigtigste tip er, at du skal begynde at forberede din hud allerede i ugerne op til festen. Drik masser af vand, spis sund mad, pas dine sengetider, få trænet og husk at rense, fugte og pleje din hud hver dag. 
 
2. Sørg for at det er dig, som stråler og bær makeuppen og lad ikke makeuppen overskygger dig. Det samme gælder for håret. Det samlede udtryk skal understøtte din personlighed.
 
3. Brug en vandfast mascara i tilfælde af glædes tårer. Jeg er vild med Maybelline Lash Sensational Waterproof.
 
4. Berolig eventuelle nerver og sommerfuglene i maven med yoga. Download en yoga app for at gøre det nemt. Det behøver ikke tage længere tid end 15-30 minutter på dit stuegulv. 
 
5. Husk at nyde det hele i fulde drag. Glem instagram og snapchat for en stund og bare nyd nuet. 
 
I galleriet kan du se billeder fra et af de bryllupper, som Marie Thomsen for nyligt var med til som maekupartist. Den smukke brud var Louise Ugilt, der er Nordic Senior Product Manager hos L'Oréal, og hun havde fået Marie Thomsen til at stå for makeuppen.
 

Få beautylooket: Stilsikker sommerbrud

Relaterede artikler