Cara Delevingne er ny brand ambassadør for Rimmel

Cara Delevingne er ny ambassadør for Rimmel

Efter at være gået i hi fra modelverdenen og dens blitzende kameraer og lange catwalks i et stykke tid, er Cara Delevingne nu igen synlig i modebilledet. 

Den 23-årige model og nu også skuespillerinde, er ny brand ambassadør for makeup-mærket, Rimmel London, som hun, i den kommende tid, kommer til at repræsentere i en række kampagner med sit smukke og eftertragtede ansigt og markante og stærke look.

Cara Delevingne var et ganske naturligt og åbenlyst valg for Rimmel, da de skulle finde deres nye brand ambassadør: 

''Cara Delevingne er den perfekte personalisering af det trendsættende Rimmel-mærke og den edgy streetwise personlighed. Med hendes dristige, moderne look, knivskarpe fashion-forståelse og stålsatte holdning til, at skønhed kommer indefra, er Cara Delevingne globalt set beundret for sin individualitet og personlige udtryksform. Hun vil blive en stærk tilføjelse til brandet, inspirere en ny generation af kvinder og iscenesætte en anderledes side af de eklektiske London-look,'' siger Johanna Bussinelli, der er Chief Marketing Officer of Colour Cosmetics hos Coty, som ejer Rimmel London.

Læs også: Cara Delevingne: ''Jeg har aldrig villet være model''

Cara Delevingne ser det som en ære at arbejde sammen med Rimmel, som, i sit udstryk, minder hende om fødebyen, London. Om det nyindgåede samarbejde siger hun: 

''Jeg er beæret over at skulle arbejde med Rimmel. Det var det første makeup mærke, jeg blev introduceret til som teenager. Jeg er en London-pige helt ind i sjælen og RImmel fanger og repræsenterer virkelig byens edgy, kosmopolitiske beauty-stil.''

Selvom Cara Delevingne, i den seneste tid, har fokuseret på skuespillerkarrieren, er det ikke til at komme udenom, at hendes ikoniske, moderne og stærke look er en obligatorisk og uundværlig del af tidens modebillede, så det var da bare et spørgsmål om tid før, nogen fik hende overtalt til at vende tilbage.

Vi har samlet en masse billeder af cool Cara til dig i galleriet nedenfor. 

Psst... klik eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Cara Delevingne fylder 23 år!

Relaterede artikler