Foto: ELLEfit
Annonce

Video-opskrift: Sunde dadelkugler med rosiner, nødder og kokos

af Annonce 12/06/2017
Dadelkugler er en sund og sød hverdagssnack, som du let kan lave. Som en del af ELLEfit har vi været i køkkenet med Urtekram udviklet seks sunde ELLEfit-opskrifter. Få den første på dadelkugler her.

Måske har du allerede været en tur i træningscenteret med din smartphone i hånden, og ladet dig guide af ELLEfit-teamets træningsvideoer? Hvis ikke, kan vi kun anveale dig at prøve dem, for vi har selv lagt kroppe til at teste dem, og kan love for at de virker!

Læs også: ELLEfit træningsvideo: Sådan træner du arme, ben og mave

Men et er træning, når man vil opretholde en sund livsstil, men ligeså vigtigt er den gode kost, der er med til at holde kroppen fit for fight.

Læs også: ELLEfit træningsvideo: 3 øvelser, der giver en stærk mave

Som en del af vores træningstiltag ELLEfit har ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, været i køkkenet og har i samarbejde med Urtekram udviklet seks sunde ELLEfit-opskrifter, der giver et energiboost før og efter træning. Og her får du den første på sunde dadelkugler, der kan laves 100% økologisk med produkter fra Urtekram.

Urtekram har mere end 1.100 økologiske produkter, som har til formål at hjælpe alle med et sundere hverdagsliv. I den første opskrift har vi fokus på det søde punktum, mange savner i deres søgen efter en sundere hverdag, men hvis man tror ’økologisk’ og ’sund’ er ensbetydende med ’kedelig’ og ’smagløs’ kan man godt tro om igen. ELLEs Stephanie Bang har nemlig kreeret de lækreste dadelkugler, der hverken indeholder sukker eller andre udskældte sager. Og det bedste af det hele er, at de er super-nemme at lave, som du kan se i videoen nedenfor, hvor Stephanie guider dig step-for-step.

Dadelkugler med rosiner, nødder og kokos

Ingredienser

· 150 gram dadler

· 50 gram mandler

· 50 gram hasselnødder

· 1 spsk. chiafrø

· 2 spsk. hampefrøskaller

· 3 spsk. mørke rosiner

· 1 tsk. kanel

· 1 tsk. vaniljepulver

· 1 knivspids salt

· 2 spsk. kokosolie

· 1,5 spsk. Kakaopulver

Sådan gør du:

· Kom alle ingredienserne i en foodprocesser

· Blend i et par minutter

· Tril 10 - 12 kugler og pynt med groft kokosmel

· Opbevar dadelkuglerne på køl i en lufttæt beholder

I videoen nedenfor viser Stephanie, hvor let det er at lave den de søde og sunde dadelkugler

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.