Ugens sunde anbefaling: Getaway til Ystad Saltsjöbad
Foto: Stephanie Bang
Sundhed

Ugens sunde anbefaling: Getaway til Ystad Saltsjöbad

af Stephanie Bang 21/02/2017
Er du til spa, afslapning på 1. klasse, frisk havluft og lækker mad i de fineste omgivelser? Så er Ystad Saltsjöbad helt sikkert noget for dig. ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og ELLEs Style Director, Mie Juel, har testet det svenske spa-hotel. Læs om deres oplevelse lige her.

Det har næsten ikke været til at komme udenom Ystad Saltsjöbad på diverse Instagram-accounts henover vinteren hvor blandt andet Medina, Trine Kjær fra Trine’s Wardrobe, Pernille Teisbæk, og nu også ELLE har nydt en kort getaway fra København. Vi kan hilse og sige, at det altså ikke kun er på Instagram, at spahotellet gør sig godt, det er (om muligt) faktisk endnu bedre i virkeligheden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLEs Health Editor Stephanie Bang og Style Director Mie Juel ankom til check-in på hotellet lørdag eftermiddag præcis kl. 15, hvorefter de hoppede direkte i spaen, for at prøve Ystads berømte ’The Creek Experience’, som er en spa-behandling, hvor du på egen hånd skal nogle forskellige elementer igennem. Behandlingen inkluderer både varme, kulde, damp, scrub, mudder og jojobaolie, og er den perfekte start på en afslappende weekend i smukke omgivelser, for efter 2 timer i spaen kommer både krop og sind ned i gear.

Læs også: Ugens sunde anbefaling: California Kitchen

Ystad Saltsjöbad ligger kun 1,5 time væk fra København og er nemt at komme til. Hotellet er særlig kendt for deres store spa, der udover at tilbyde et hav af lækre behandlinger, også har tre hyggelige pejsestuer, hvor du fredfyldt kan ligge i din badekåbe og enten tage en eftermiddagslur eller nyde en flaske champagne i en af rummets store dobbeltsenge (det ene behøver selvfølgelig ikke udelukke det andet). Hotellet ligger med direkte udsigt til vandet og langs stranden findes en smuk rute, hvad enten du vil gå eller løbe en tur, med udkig til de fineste små farverige fiskerhuse.

Der findes to restauranter på hotellet; Port, som er en svensk-amerikansk seafood restaurant, og Vitas, der er en fransk-amerikansk bistro. ELLEs udsendte nød en 3-retters menu hos Port, og fik lov til at smugle desserten, som var en kokos-citron kage, med op på værelset.

Indretningen er, hvad enten du er på værelset, eller befinder dig på hotellet, gennemført med store lounge møbler med reference til ægte svensk sommerhus idyl.

Se også: ELLE Rejser: Scandi-cool getaways

Sidst, men ikke mindst må den imponerende morgenmadsbuffet nævnes - for sikke et syn! I løbet af natten bliver restauranten forvandlet til det, der minder om et kæmpe stort lækkert samtalekøkken, hvor komfurets mange kogeplader bugner med gryder og pander fyldt med røræg, bacon, pølser og havregrød. Duften af nybagte croissanter spreder sig fra ovnen mens yoghurt, hjemmebagt brød og boller, frugt, ost og pålæg findes i massevis på køkkenbordet. Køen til både de hjemmelavede vafler med flødeskum og pandekager med nutella bliver hurtig lang, mens de gluten- eller laktoseintolerante kan hente alternativer i et hjørne, hvor der findes brød, musli og alternativer til mælk og yoghurt – med andre ord, ingen går sultne fra bordet.

Ystad Saltsjöbad er med sin korte afstand fra København og utrolig smukke omgivelser den perfekte getaway destination. Vi vil virkelig anbefale dig, at du forkæler dig selv med et par gode timer i spaen for at fuldende dit besøg.

Se billeder fra Stephanie og Mies tur i galleriet.

Tre tendenser, der definerer 2017

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her