Få en holistisk tilgang til hudpleje med Vichy Slow Âge og Vichy Minéal 89
Annonce

Få en holistisk tilgang til hudpleje med Vichy Slow Âge og Vichy Minéral 89

af Annonce 23/10/2017
For apoteksmærket Vichy er vejen til en smuk og strålende hud baseret på den måde du lever på. Skønhed påvirkes med andre ord af hele vores virkelighed. Få en nærmere introduktion til Vichys hudplejeserie Slow Âge og den nye Vichy Minéral 89, som netop er skabt til det formål...

Det franske hudplejemærke Vichy har eksisteret i over 80 år og er udviklet til alle hudtype, også sensitiv hud.

En af de vigtigste ingredienser i alle Vichys hudplejeprodukter er det termalske kildevand, som har sin kilde i hjertet af Frankrigs vulkanske område i Auvergne, er rigt på 15 mineraler har en dokumenteret effekt på huden, i det at det gendanner hudens pH-værdi, fremskyder cellenfornyelsen på hudens overflade og styrker dens modstandskraft.

Dertil arbejder Vichy også ud fra en holistisk tilgang til hudpleje. Det betyder, at Vichys produkter er udviklet med øje for både de indre og ydre påvirkninger, som huden afspejler. For selvom vi i dag er blevet gode til se på vores krop som en helhed, hvor det at spise sundt, motionere, koble fra og pleje os selv bedst bliver prioriteret, så påvirkes vi hver dag af mange udefrakommende ting, som ikke er genetisk bestemt, men som påvirker os hele livet, herunder faktorer som miljø, kost, livsstil, forurening og UV-stråling fra solen.

Vichy Laboratoires har i mere end 9 år forsket i, hvordan de ydre påvirkninger akkumuleres i huden og påvirker de processer, der ælder huden. Vichys forskning viser, at selvom langt den største del af hudens aldringstegn udvikles pga. udefrakommende faktorer, så er ældningen af huden ikke en proces, der blot skrider fremad med en fast og ufravigelig hastighed. Hvis huden er beskyttet og styrket, kan det sænke forekomsten af aldringstegn - og lige præcis dét er udgangspunktet for Vichys seneste hudplejeserie: Slow Âge.

Slow Âge er en ny hudplejeserie, som indeholder to dagcremer, en let dagcrem med SPF 25 og en rig dagcreme med SPF 30 samt en øjencreme, der er udviklet til kvinder, som ønsker at sænke udviklingen af aldringstegn eller sænke allerede udviklet tegn på aldring, men samtidig forbedre hudens styrke ved at nære og beskytte den mod omgivelserne. Produkter fra serien indeholder bl.a. baïcalin (antioxidant rodekstrakt), bifidus fra probiotika, og Vichy termalsk kildevand.

En nyhed fra Vichy, som styrker huden for at gøre huden mere modstandsdygtig over de ydre faktorer, er MINÉRAL 89, som er en daglig booster, der styrker huden og efterlader den gennemfugtet og fyldigere. MINÉRAL 89 består af en kombination af Vichys mineraliserende, termalske kildevand (89%), som styrker hudens modstandskraft og fremskynder cellefornyelse på hudensoverflade og hyaluronsyre, som er en fugtbinder og dermed formår at fastholde fugten i huden.

MINÉRAL 89 fungerer også sammen med Slow Âge-hudplejeserien, da disse produkter supplerer hinanden og har præcis samme formål: At bevare og styrke huden, så den bedre kan forsvare sig mod eksterne faktorer.

Og lige præcis Vichys holistiske tilgang til hudpleje, hvor der både tages højde for de ydre og indre påvirkninger af huden stemmer overens med ELLE-universets seneste sundhedstiltag #ELLEfit, hvor vi også fordrer en både sund og aktiv livsstil, hvor der er balance mellem indre og ydre sundhed.

Læs mere: Kom i form med ELLE med det nye træningsinitiativ ELLEFit

Derfor er Vichy også en af de faste sponsorer til #ELLEfit, hvor både Slow Âge-serien og MINÉRAL 89 derfor også flittig er blevet testet af ELLEFit-teamet, som består af 8 fra ELLE-redaktionen.

I galleriet kan du læse mere om Vichy Slow Âge-produkterne og den nye MINÉRAL 89 booster.