Kom i form med ELLE med det nye træningsinitiativ ELLEfit

På ELLE har vi dette forår for alvor sat os for, at komme i god form og vi håber, at du vil være med! Vi er nemlig så stolte over, endelig at kunne fortælle om vores nye træningstiltag ELLEfit. Hver uge, de næste seks måneder, vil ELLEfit-teamet dele en ny video med tre øvelser, som vi vil opfordre dig til, at lave i løbet af ugen – og gerne flere gange. Vi tror nemlig på, at en sundere og mere aktiv livsstil bidrager til en sjovere hverdag, og så skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at også vi drømmer om, at få en stærk lækker (sommer)krop.

Videoerne vil blive et fast element på ELLE.dk, men vil også komme til at leve på vores sociale platforme, herunder Facebook og Instagram.

"Lancering af ELLEfit er, for mit vedkommende, på niveau med juleaften – ej faktisk endnu større – og er et projekt, vi har lagt mange kræfter i de sidste par måneder. Jeg finder selv inspiration på de sociale medier til mine ugentlige træninger og glæder mig over, at jeg nu fremover har ét sted, hvor der er samlet en række øvelser, som er lige til at tage med ned i træningscenteret, med hjem på stuegulvet, ud i haven, eller som supplerende træning til mine udendørs løbeture. De fleste af øvelserne er simple og vil kræve enten ingen eller meget lidt udstyr. Forhåbentlig vil ELLEfit også blive en del af din træningsrutine, vi vil i hvert fald gøre os rigtig umage, for at dele vores bedste tips og tricks med dig," siger ELLEs Health Editor, Stephanie Bang om ELLEfit. 

De bedste resultater opnås med de helt rigtige forudsætninger, og vi er derfor ret privilegeret over, at ELLEfit har nogle stærke samarbejdspartnere bag sig, som ikke kun gør de ugentlige træninger sjovere, de hjælper også ELLEfit-teamet til en sundere livsstil.

Læs også: ELLEfit træningsvideo 1: 3 styrkende core-øvelser

Vichy sørger for sund personlig pleje med deres nye ’Slow Age’-linje, som er til kvinder, der ønsker at ældes på smukkeste vis, og selvfølgelig solcreme til de eftermiddage, hvor vi skal træne i solen. Kildevæld sørger for vi ikke dehydrerer, og har endda doneret et køleskab fyldt med koldt kildevand til vores træningslokale. Adidas hjælper med det helt rigtige outfit og sørger for, at vi ikke styrketræner i vores løbesko og omvendt. Mange begår nemlig den fejl, at de bruger deres løbesko i træningscenteret, men hvis din træning inkluderer alt andet, end en tur på løbebåndet, skal du gerne lade dem blive der hjemme. Dine løbesko giver dig nemlig ikke den rette støtte til øvelser som squats, lunges og lignende, så gå i stedet efter en sko, som er beregnet til træning. PurePharma, som laver kosttilskud, lægger hus til ELLEfit-teamets træninger i deres private træningsgarage i indre København, men de hjælper os også til at få den bedst mulige restitution, som er mindst lige så vigtig for den optimale træning. For når du udsætter kroppen for hård fysisk træning, er vi af den overbevisning, at du kommer længst ved, at give din krop det bedste brændstof – nemlig vitaminer og mineraler. I samarbejde med Urtekram vil vi gennem forløbet dele vores sunde ELLEfit favoritter på nem og sund hverdagsmad, lige til at kopiere hjemme i dit køkken. Med andre ord: Stay tuned!

ELLEfit-teamet består af ELLEs Editor-in-Chief Cecilie Ingdal, Health Editor Stephanie Bang, Digital Director Rose Maria Boelsmand, Style Director Mie Juel, Fashion Director Josephine Aarkrogh, Senior Art Director Stine Tidselbak, Digital Editor Emilie Bech Zerlang og er stærkt suppleret af livstilsblogger og forfatter Emily Salomon. I spidsen for det hele står ELLEs egen træningscoach Joanna Scharlett, som nænsomt, men sikkert pisker os igennem en times hård workout hver mandag eftermiddag.

Vi glæder os til at træne med dig!

Psst...! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor vi hver uge deler ugens træningsvideo, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret. 

 

Relaterede artikler