Nyt talent Harry Styles har fået nyt job langt væk fra mikrofonen

Foto: Mega

Harry Styles har taget Hollywood med storm. Og det viser sig, at han ikke kun er en fantastisk sanger, men også det fødte skuespiltalent. 

Harry Styles har nemlig fået et nyt job, og dermed vil han endnu engang indtræde på det store lærred. Han skal nemlig spille en af hovedrollerne i den helt nye film Don’t Worry Darling, der instrueres af Olivia Wilde. 

Harry Styles havde sin første filmdebut i 2017 med krigsfilmen Dunkirk, der er instrueret af Christopher Nolan. Her spillede han den unge soldat Alex. Nu, tre år efter, står han endnu engang klar til at vise sit talent indenfor skuespil frem i filmen Don’t Worry Darling. 

Harry Styles, der er blevet castet en del senere end de andre skuespillere, overtager rollen som Jack, der oprindeligt skulle være blevet spillet af Shia LaBeouf. Shia LaBeouf meldte sig ud af filmprojektet på grund af planlægningskonflikter.

Styles skal spille sammen med skuespillere som Florence Pugh, Chris Pine og Dakota Johnson. Instruktøren bag filmen, Olivia Wilde, spiller også selv en birolle i filmen.

Og hvad handler filmen så om? 

Don’t Worry Darling er en psykologisk thriller. Filmen udspiller sig i 1950’erene i den bagende ørken i Californien og er centreret omkring den ulykkelig husmor Alice, spillet af Florence Pugh, der begynder at sætte spørgsmålstegn ved sin forstand, da underlige og mystiske omstændigheder indtræffer i hendes samfund. Naboen, spillet af Dakota Johnson, forsøger at advare Alice om, at deres samfund ikke er, hvad det udgiver sig for. Mens Chris Pine spiller en leder af en kultlignende arbejdsplads, hvor alle mændene i samfundet er ansat – der er sat op til en film spækket med drama og gys lige fra start. 

Læs også: Kalder alle Pretty Little Liars-fans! En reboot er på vej 

Harry Styles spiller Alices højtelskede mand, Jack, der gemmer på en mørk hemmelighed - men hvad denne hemmelighed indebærer, må vi vente lidt endnu med at finde ud af. 

Optagelserne til Don’t Worry Darling bliver igangsat dette efterår, så fans skal ikke vente alt for længe med at se Harry Styles store skuespillertalent på det store biograflærred. 

Relaterede artikler