Cecilies 99 kjoler
Foto: @cecilieskjoler
Trends

Cecilie har 99 kjoler – og deler dem alle med dig

af Dina Saugman 29/10/2021
Hvis du også er kjoleentusiast, men ikke har muligheden for at købe en ny, flot designerkjole hver gang, du skal til fest, kan du leje en hos 'Cecilies kjoler'.

Cecilie Thomsen kunne snildt gå i kjoler hver dag – og den mulighed vil hun også gerne give andre kjoleentusiaster, derfor har hun startet udlejningsprofilen 'Cecilies kjoler'.

Læs også: På disse 10 profiler kan du købe eller leje eksklusive designerkjoler og -tasker til din næste fest

For 1,5 år siden havde Cecilie planlagt en længere rejse, men grundet covid-19 pandemiens udfordringer, måtte drømmen om at opleve verden for en stund lægges på hylden.

Pengene blev i stedet brugt som startkapital til køb af eksklusive kjoler, og dermed så 'Cecilies kjoler' dagens lys.

Ideen til udlejningsprofilen udsprang af Cecilies egen lidt for store, ubrugte kjolegarderobe.

"Det er jo nærmest blevet en naturlov, at kvinder ikke kan have den samme kjole på to gange. Det er ulogisk, men kan løses på en simpel måde," fortæller Cecilie.

Derfor skabte Cecilie en udlejningsprofil, der består af et begrænset og håndplukket udvalg af de smukkeste kjoler, der findes på markedet.

Konceptet er skabt med henblik på, at det selvfølgelig skal forblive, uddyber hun.

Læs også: Cecilie Thomsen, kvinden bag 'Cecilies kjoler', svarer på 20 spørgsmål i ELLEs venindebog

Foto: @cecilieskjoler
Cecilies 99 kjoler

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan lejer du en kjole af Cecilie

Helt lavpraktisk bor Cecilie med sine 99 kjoler på et 20 kvm kollegieværelse på Østerbro. Hun vasker sine kjoler i håndvasken, og har altid 5-10 kjoler hængende, mens hun er i bad, for på den måde at dampe dem naturligt.

Bookingsystemet er en iPhone-note, regnskabet findes i et excel-ark, og alle kjolereservationer foregår over DM på Instagram.

Hvis du ikke er bosat i København, men også ønsker at kunne leje nogle af Cecilies eksklusive og alt for smukke kjoler, så er dette bestemt ikke udelukket. Der er den mulighed, at Cecilie sender kjolerne – og på den måde kan hun glæde alle kjoleentusiaster i hele landet.

Udvalget af kjoler på profilen er en smule tilfældigt. Det skyldes, at Cecilie udelukkende køber sine kjoler secondhand, og dermed væbner sig med tålmodighed, når hun skal have fat i kjole-perlerne.

Men med secondhand-køb kan hun altså heller ikke altid selv vælge størrelser eller farver på de ønskede modeller.

"Jeg køber altid kjoler, jeg selv elsker, men jeg prøver også at sammensætte et kjoledrop med så stor diversitet som muligt. Når det så er sagt, bliver jeg klogere og klogere på markedet, og efterspørgsel spiller selvfølgelig også en rolle," fastslår Cecilie.

I galleriet herunder har vi samlet et udsnit af Cecilies smukke kjoler. Hvis du ønsker at se flere, kan du med stor fordel hoppe ind på hendes udlejningsprofil på Instagram, 'Cecilies kjoler', se hendes brede udvalg og allerede nu booke perlen til din næste festlige anledning.