Secondhand- og vintageshopping
Foto: Imaxtree
Shopping

Her kan du købe eller leje eksklusive designerkjoler og -tasker til din næste fest

af Dina Saugman 15/10/2021
Drømmen om eksklusive designeritems er for mange udenfor økonomisk rækkevidde. Hvis det er tilfældet for dig, så frygt ej! ELLE guider dig til 10 profiler, sites og apps, hvor du kan leje designeritems eller købe secondhand- og vintagefavoritter.

"Something old, something new, something borrowed.."  - and something for you. En adapteret udgave af det klassiske ordsprog i forbindelse med et bryllup, giver også god mening i forbindelse med secondhand- og vintageshopping samt leje af designeritems.

Læs også: 10 lange kjoler, du kan bruge til enhver lejlighed

Vi har tidligere præsenteret dig for de bedste vintage- og secondhandbutikker i København samt secondhandbutikker, der bruger Instagram til at opdatere dig om deres nyeste styles. Men med den digitale udvikling, og den tid vi bruger på sociale medier og online-sites, synes vi, det er tiltrængt med en opdateret liste, der præsenterer dig for de bedste steder at leje eksklusive items eller shoppe secondhand- og vintagefavoritter.

Med fokus på slowfashion og bæredygtighed er lejede tasker og kjoler, ligesom køb af vintage- og secondhanditems også blevet meget populært.

Læs også: Disse 10 casual items, kan du nemt gøre elegante

Dit næste drømmekøb kan sagtens have været en andens fejlkøb – og omvendt.

Så før du haster ud og køber designertasker og andre items, til penge du måske ikke har, kan du med fordel tjekke galleriet herunder, hvor vi har oplistet 10 profiler, sites og apps, hvorpå du netop kan leje designeritems eller købe secondhand- eller vintageitems.