Stjæl stilen Emily Ratajkowski spottet i danske sweatpants til 800 kr.

Foto: MEGA

Dansk design kan noget helt specielt – og det ved de amerikanske kendisser også.

Vi har efterhånden spottet flere af dem i nogle af vores seje, danske brands. Som for eksempel Bella Hadid i Helmstedt og Kendall Jenner, som gik julen i møde i Han Kjøbenhavn.

Nu er endnu en kendis blevet spottet i dansk design - denne gang modellen Emily Ratajkowski.

Den britisk-fødte, amerikanske skønhed startede for alvor sin modelkarriere på coveret af ”The erotic magazine treats!” i 2012, og efterfølgende har hun både medvirket i musikvideoerne til Robin Thickes ”Blurred Lines” og Maroon 5s ”Love Somebody”.

Læs også: Her er de 10 mest modeindflydelsesrige kendisser

Emily er højgravid med sit første barn sammen med manden, Sebastian Bear-McClard. Det undrer derfor heller ikke nogen, at den smukke model foretrækker komfortabelt og blødt tøj, men som selvfølgelig stadig er trendy og moderne.

De kvaliteter fandt hun i det danske, sporty mærke, 7 Days Active, som om nogen ved, hvordan man laver trendy og komfortable sweatsuits.

Emily er blevet spottet i deres Classic Heather Grey Monday sweatpants, som du kan købe lige HER.

7 Days Active blev grundlagt i 2019 af Malkit Singh og Anders Degn, og tog hurtigt modeverdenen med storm. De designer trendy sportstøj, og er især kendte for deres cool sweatsuits, som du helt sikkert har set på diverse influencers.

Læs også: Topmodel, Helena Christensen, lufter hund i cool high-street-jakke

Brandets lækre sweatsuits kom næsten som sendt fra himlen, da coronavirussen tog over, og vi alle blev sendt hjem. 7 Days Active har også lavet et samarbejde med ELLE - ELLE x 7 Days Active - som består af to lækre sweatsuits, der sikrer dig behageligt og cool tøj til  hjemmekontoret. Du kan købe kollektionen lige HER.

Elsker du også, når kendisserne omfavner dansk design? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de utallige gange, hvor amerikanske kendisser er blevet spottet i dansk design.

Kendisser i dansk design

Relaterede artikler