Dansk design Bella Hadid stråler i sporty dansk design

Foto: @juliefagerholt

Enhver papparazifotografs drøm er at knipse nogle billeder af den amerikanske topmodel, Bella Hadid, og hun bliver spottet, hvor end hun går. Da en fotografen fangede hende denne gang, var hun iført dansk design!

Søstrene Hadid er vilde med de danske designere, og vi behøver næppe understrege, hvor stolte vi bliver, når de amerikanske celebs får øjnene op for de danske brands. 

Vi har tidligere spottet Gigi Hadid i både Designers Remix, Saks Potts og Ganni, og nu er lillesøsteren altså også faldet pladask for et dansk brand.

For et nyt dansk mærke har nemlig meldt sig på banen over brands, som den unge topmodel ynder at iføre sig.

Læs også: 6 kendisser, der er vilde med The Row

Bella Hadid er blevet spottet på gaden iført en jakke fra det danske H2O Fagerholt. Et mærke, der er lanceret af det danske sportsmærke H20 i samarbejdet med den erfarne og cool designer Julie Fagerholt.

Da Julie, tilbage i efteråret 2018, offentliggjorde sit samarbejde med H2O, sagde hun følgende: 

”Mit udgangspunkt var en drøm om eventyr, om en kvinde, der altid er på farten, og som lever ud af sin sportstaske, mens hun krydser kontinenter med et kamera i den ene hånd og en notesbog i den anden – modig og stærk. Derfor er kollektionen lidt rebelsk, og der er et stort fokus på anvendelighed. Jeg vil virkelig gerne have, at alt i kollektionen er praktisk, funktionelt og klar til brug. Jeg har elsket at arbejde med H2O, at dykke ned i deres univers og rige arv, og at udforske hvad de er bedst til: Sweatshirts, hoodies og tracksuits af høj kvalitet og så gentænke dem på min måde”.

Og mon ikke Bella kan krydses af som en af kvinderne, der altid er på farten? Vil du gøre hende kunsten efter, kan du shoppe H20 Fagerholt HER.

Psst! Det kommer vist ikke som nogen overraskelse, hvor sejt vi synes, det er, når nogle af verdens største topmodeller og kendisser har fået øjnene op for de danske designs. 

I galleriet har vi samlet nogle af de gange, hvor de amerikanske celebrities er blevet spottet med et dansk mærke på kroppen. 

Kendisser i dansk design

Relaterede artikler